Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Novinky – uživatelské fotogalerie, úprava designu

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.3.2009, 15.38
    Zdravím všechny uživatele,
    dnes byla nahrána úprava celého webu. Úpravy se dotkly změny vzhledu, kompletně nového rozvržení profilů uživatelů, uživatelské fotogalerie a plno dalšího!
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 20.3.2009, 15.52
    Dobře tyyy :D
    Markís (moderátor) 20.3.2009, 16.14
    Pěkné, jen by to ještě chtělo pár úprav chatu, vypadá dost sterilně.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.3.2009, 16.24
    Jaké konkrétně?
    Markís (moderátor) 20.3.2009, 16.43
    - Více barev psaného textu. Pokud si mám přizpůsobit chat podle svého, co může být jednodušší, než výběr oblíbené barvy?
    - Lepší úprava designu. Pokud chci chodit na chat, nejprve mě upoutá jeho vzhled. Nejlepší by byla možnost si zvolit si z různých druhů designu, popř. barvy v nějaké kolonce.
    - Po kliknutí na jméno v pravém sloupečku se otevře nové okno s profilem dotyčného. Rozhodně se tím ušetří práce, pokud chci vidět někoho profil.
    - Možnost vybrat si zobrazování systémových zpráv. A také systémová zpráva, pokud někdo opustí místnost.

A širší a širší možnosti, co se týčew individuálního nastavení.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.3.2009, 16.59
    Jireky: Pokusím se. :)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 21.3.2009, 8.20
    Hej ty profily jsou parádní, až se mi chce z toho brečet. :lol: Libko je sice dobré, ale už mě delší dobu štvalo to, jak dlouho najížděli fotky holek na které jsem koukal, někdyse né všechno vždy zobrazilo atd.. atd.. zkusím zde nalákat nějaké i lidi z libka, které už libko taky štve. :-) Úplně paráda a hlavně to schvalování fotek na tom libku jak vždycky čekáš i 6 dní i víc a tady?:-) Paráda prostě pájo jen tak dál. ;-)
    Markís (moderátor) 21.3.2009, 8.56
    Také, tady je mnohem méně lidé ...
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 21.3.2009, 9.30
    Díky za kladné názory. Jinak – tady se fotky neschvalují, hned, jak ji přidáte, automaticky se sama schválí. Funguje to tak, že "schvalovači" jen budou denodenně kontrolovat přidané fotky, pokud budou nevhodné, tak je smaže.
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 21.3.2009, 19.52
    No, pak by možná bylo dobrý odstranit tu vysvětlivku (Vysvětlivka: neschválená fotografie)...
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 22.3.2009, 11.14
    Dobrá práce.:-)konečně je zapnutý chat.
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 22.3.2009, 13.33
    Oléé :D já vás žeru :D
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 26.3.2009, 18.50
    Chat byl včera mírně upraven, přidána kolonka, jak dlouho jste neaktivní a trochu odbugován. :) Plus nějaké drobnosti v uživatelském menu nahoře.

Dnes přidáno zcela nové rozvržení profilů jak v sekci Profily, tak v náhodných profilech a rozšířeném vyhledávání. Hlavní fotka má nyní přednost před ikonkou (avatarem).
    Markís (moderátor) 26.3.2009, 18.52
    Profily - Procházení
    Mrkni se na to, nějak to tam nejde.

Imho by se procházení mělo vrátit do minulé podoby.
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 26.3.2009, 18.54
    Néé bože, stačí foto v profilu :D

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server