Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Výdělky

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 20.3.2009, 14.59
    Tak co zkoušeli jste někdy na internetu vydělávat a máte nějaké zdroje již oveřené, tak je sem napište. :-)
    Já už otestoval:
    porse.cz - psaní recenzí her/programů ( šanci vydělat má každý )
    e-fun.cz ( bohužel už není volné místo, jelikož sem ho obsadil )
    scary.cz ( bohužel už není volné místo, jelikož sme ho obsadil )
    atd...
    A pak webové výdělky formou reklam atd..
    adSence sice sme jej nikdy nepoužil, ale platí. ;-)

Pokud něco znáte tak tedy šup sem sním, nejlépe i ty výdělky za to, jak vám někdo klikne na reklamu, jelikož nwm jestli bych stíhal další takové formou přidávání věcí a psaní článků:-)
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 22.3.2009, 11.26
    AdSense,vydělal sem tam 1 $ a potom jsem byl vyzván k napsání bankovního účtu který jsem do teď nenapsal.
    nemá obrázek
    Kuťák (uživatel) 3.5.2009, 22.50
    http://bux.to/ - dávám sem referals kdyby se nějaká dobrá duše našla ...
    Hodně lidí to zná a hodně lidí to obviňuje - důvody ? Vyplacejí za strašně dlouho a někdy vůbec neviplácí, avšak kamarádovi vyplatily 10$a teď zvýšili výplatu na 50$ což není problém při cca 26-40 odkazech denně :-) mám tam teďka něco kolem 30$ takže když se nudím, klikám ... zkuste to ;-)

//: Jireky: Nenašla. Máš si hledět pravidel. Smazal jsem ref, nechal jsem normální odkaz.
    +5%
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 3.5.2009, 23.32
    4a. Nezakládejte topicy s odkazem na své stránky, či s reffer odkazy na webové hry. Svoje stránky zveřejněte v sekci Vaše weby. Reffer odkazy si ovšem nedávejte ani do podpisu.
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 7.5.2009, 23.30
    Thend: No a ty ses tam mohl regnout, když nemáš živnosťák?
    Jinak údaje si zadával pravdivé?:P
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 7.5.2009, 23.40
    Bankovní účet se zadává až při výdělku 10$, takže si pěkně vymýšlíš. :)
    Mikey: Stačí to napsat na rodiče. (ti by však měli mít ŽL)
    RemorseleSS (uživatel) 8.5.2009, 9.37
    www.smartadpro.cz/ - Vyplácejí od 200 Kč já tam mám 20 Kč ale pak sem s tim přestal. Jesli vyplácej nevim skusim ještě pohledat ;-) Nevýhoda je že každý může kliknout jen jednou za 7 dní, ale když si na web dáte ikonku i banner tak máte při normálním tarifu 0.3 Kč + 0.6 Kč = 0.9 Kč za jednoho člověka. Mají i zajímavý refferal systém ;-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 8.5.2009, 10.27
    RemorseleSS: Ve vyplácení opravdu věřím jen Googlu... Proč by jinak jejich reklamy používal celý internet, kdyby neplatili? To mi připomíná, že bych sem mohl umístit ještě 1 reklamní blok, ta reklama na úvodu málo nese. :)
    hlavní fotka
    pixEe (uživatel) 8.5.2009, 13.33
    .. cashfiesta.com

Snadný a nenáročný :).
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 8.5.2009, 14.40

Pajah napsal/a: Bankovní účet se zadává až při výdělku 10$, takže si pěkně vymýšlíš. :)
    Mikey: Stačí to napsat na rodiče. (ti by však měli mít ŽL)

Já si přesné číslo nepamatuji.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server