|
Mikey (globální správce chatu)
20.3.2009, 14.59
Tak co zkoušeli jste někdy na internetu vydělávat a máte nějaké zdroje již oveřené, tak je sem napište. Já už otestoval: porse.cz - psaní recenzí her/programů ( šanci vydělat má každý ) e-fun.cz ( bohužel už není volné místo, jelikož sem ho obsadil ) scary.cz ( bohužel už není volné místo, jelikož sme ho obsadil ) atd... A pak webové výdělky formou reklam atd.. adSence sice sme jej nikdy nepoužil, ale platí. Pokud něco znáte tak tedy šup sem sním, nejlépe i ty výdělky za to, jak vám někdo klikne na reklamu, jelikož nwm jestli bych stíhal další takové formou přidávání věcí a psaní článků |
|
Thend (uživatel)
22.3.2009, 11.26
AdSense,vydělal sem tam 1 $ a potom jsem byl vyzván k napsání bankovního účtu který jsem do teď nenapsal.
|
|
|
Kuťák (uživatel)
3.5.2009, 22.50
http://bux.to/ - dávám sem referals kdyby se nějaká dobrá duše našla ...
Hodně lidí to zná a hodně lidí to obviňuje - důvody ? Vyplacejí za strašně dlouho a někdy vůbec neviplácí, avšak kamarádovi vyplatily 10$a teď zvýšili výplatu na 50$ což není problém při cca 26-40 odkazech denně //: Jireky: Nenašla. Máš si hledět pravidel. Smazal jsem ref, nechal jsem normální odkaz. +5% |
|
Thend (uživatel)
3.5.2009, 23.32
4a. Nezakládejte topicy s odkazem na své stránky, či s reffer odkazy na webové hry. Svoje stránky zveřejněte v sekci Vaše weby. Reffer odkazy si ovšem nedávejte ani do podpisu.
|
|
Mikey (globální správce chatu)
7.5.2009, 23.30
Thend: No a ty ses tam mohl regnout, když nemáš živnosťák?
Jinak údaje si zadával pravdivé? |
|
Pajah (administrátor)
7.5.2009, 23.40
Bankovní účet se zadává až při výdělku 10$, takže si pěkně vymýšlíš. Mikey: Stačí to napsat na rodiče. (ti by však měli mít ŽL) |
|
|
RemorseleSS (uživatel)
8.5.2009, 9.37
www.smartadpro.cz/ - Vyplácejí od 200 Kč já tam mám 20 Kč ale pak sem s tim přestal. Jesli vyplácej nevim skusim ještě pohledat |
|
Pajah (administrátor)
8.5.2009, 10.27
RemorseleSS: Ve vyplácení opravdu věřím jen Googlu... Proč by jinak jejich reklamy používal celý internet, kdyby neplatili? To mi připomíná, že bych sem mohl umístit ještě 1 reklamní blok, ta reklama na úvodu málo nese. |
|
pixEe (uživatel)
8.5.2009, 13.33
.. cashfiesta.com
Snadný a nenáročný |
|
Thend (uživatel)
8.5.2009, 14.40
Já si přesné číslo nepamatuji. |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server