Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Problém s Diablo 2 Multiple copy

Markís (moderátor) 18.1.2009, 13.18
    Stáhl jsem si prográmek Multiple copy, který mi dovolí mít dvakrát spuštěné Diablo 2 LOD na přehazování věcí mezi jednotlivými postavami (Nejsem důvěřivý k ostatním hráčům, aby mi to pohlídali) ...
    Postupoval jsem podle přiloženého návodu:

Návod napsal/a: Vybalte soubor D2gfx.dll z archivu. Zkopirujte ho do adresare s Diablem a nahredte jim ten puvodni.
    Spustte Diablo a zalozte novou hru. Spustte opet Diablo a k vytvorene hre se pripojte s jinou postavou. Nyni muzete pomoci zkratky ALT+TAB prepinat mezi okny a prendavat si veci.

Překopíroval jsem ten soubor, ale Diablo se už vůbec nezapne, místo toho vyhodí hlášku "UNHANDLED EXCEPTION: ACCES VIOLATION (c0000005).

Co s tím je?
    Případně, jak se to dá opravit bez znovuinstalování Diabla?

//: 20:.1 - Ehm, díky za vaše vřelé rady, myslím, že rychlejší, než na ně čekat bude zálohovat si postavy a znovuinstalovat.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server