Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Dodávka plynu z Ruska

Strana: 1 2 3

Hagen (uživatel) 14.1.2009, 19.33
    myslim že je to docela in tema všude v televizi i na internetu se skoro o ničem jinym něpíše. myslim že je to neschopnost se domluvit (rusko-ukrajina)
    Aspire (uživatel) 14.1.2009, 19.49
    nevim proč, ale při slovu ukrajina si vybavim Vladdise :-D Vladda znaj lidi spíše z CHO.

Jinak my jsme myslim zásobovali slovensko
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 14.1.2009, 19.53
    Jemi to celkem jedno :D .. mi nic na plyn nemáme :P
    Medved 009 (uživatel) 14.1.2009, 20.54
    Já jsem rád, protože všechen plyn co od nás Slováci dostanou mi Sam vrátí v goldech na WoW :twisted:
    Kernoll (uživatel) 15.1.2009, 12.06
    upřímě je mi to jedno
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 15.1.2009, 16.58
    Ouu pryč s plynem, nebude školaaa :D Jinak my plyn furt máme, dodává nám norsko :)
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 15.1.2009, 17.18
    Kromě Norska máme i zásoby... Ale ty mají údajně stačit na 40 dní, pak by se musela omezit spotřeba (ten plynovod z Norska nepokryje celou dnešní spotřebu).
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 15.1.2009, 17.39
    :D Budu spotřebovát 3x víc :D Velmi by mě zajímalo co by se stalo :D 3 světová? :D
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 15.1.2009, 19.41
    Stebe bude teoretik :D
    hlavní fotka
    SpawN (administrátor) 15.1.2009, 20.06

Miska007 napsal/a: :D Budu spotřebovát 3x víc :D Velmi by mě zajímalo co by se stalo :D 3 světová? :D

asi ne ale budete platit víc xD a mě to moc ani nezajímá ten plyn měl by zajimat jen ty kdo mají něco na plyn :P
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 15.1.2009, 20.21
    Ne, i kdyby ty zásoby došly a měli jsme jenom plyn z Norska, tak se to běžných domácností nedotkne, jenom budou muset některé podniky s velkou spotřebou plynu omezit / zastavit výrobu...

BTW, teď snad budeme i ze zásob dodávat plyn na Slovensko :).
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 15.1.2009, 20.43
    Viz Big_Smoke :lol:
    <slovak> my mame euro a co mate vy?!
    <cech> plyn

chmatmaster (uživatel) 16.1.2009, 3.31
    je videt ze vite prd a nevidite v sirsich souvislostech... plyn neni jen to co vetsine domacnosti dela teplo v topeni nebo ohriva obed.. ale na co myslite ze jede vetsina elektraren teplaren atd ? cernouhelne elektrarny uz dnes neexistuj snad az na vyjimky a atomove sou pokud vim u nas dve na slovensku maj snad tu jednu a to zavrenou... dnes slovenska vlada oznamila ze do 3 dnu pokud nebude plyn nastane tzv blackout neboli uplna odstavka el. energie takze se slovensko vrati z5 do stredoveku... zadna tepla voda zadny svetlo nic...
    NaTioNS113 (administrátor) 16.1.2009, 6.16

chmatmaster napsal/a: je videt ze vite prd a nevidite v sirsich souvislostech... plyn neni jen to co vetsine domacnosti dela teplo v topeni nebo ohriva obed.. ale na co myslite ze jede vetsina elektraren teplaren atd ? cernouhelne elektrarny uz dnes neexistuj snad az na vyjimky a atomove sou pokud vim u nas dve na slovensku maj snad tu jednu a to zavrenou... dnes slovenska vlada oznamila ze do 3 dnu pokud nebude plyn nastane tzv blackout neboli uplna odstavka el. energie takze se slovensko vrati z5 do stredoveku... zadna tepla voda zadny svetlo nic...

Muhehehe a byla, TMA!
    xD to by bylo dobrý ne? :D
    Kernoll (uživatel) 16.1.2009, 10.53

chmatmaster napsal/a: je videt ze vite prd a nevidite v sirsich souvislostech... plyn neni jen to co vetsine domacnosti dela teplo v topeni nebo ohriva obed.. ale na co myslite ze jede vetsina elektraren teplaren atd ? cernouhelne elektrarny uz dnes neexistuj snad az na vyjimky a atomove sou pokud vim u nas dve na slovensku maj snad tu jednu a to zavrenou... dnes slovenska vlada oznamila ze do 3 dnu pokud nebude plyn nastane tzv blackout neboli uplna odstavka el. energie takze se slovensko vrati z5 do stredoveku... zadna tepla voda zadny svetlo nic...

Zase naše dvě atomový elektrárny dodávaj přes 20% energie. POkud má slovensko jednu (a dvě odstavený) tak totální blackout imho nebude.

Strana: 1 2 3

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server