Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Trabant

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 13.1.2009, 23.42
    Jaký je váš názor na Trabanta?:D Podle mě je dobré na něm to, že nikdy nezrezaví, což je dost velkou výhodou:-D Ale zase na druhé straně to je strašná kraksna, že kdž někde poblíž jede, tak to pozn snad každý:-D A i když sem v něm ještě nejel:-D Tak určitě moc pohodlný nebude, ale vím, že němci an ně nedají dopustit, a jak dělají jendou ročně nebo i víckrát tysray a byly už hodnkrát i v televizních novinách na nově, tak některé byly ale luxusní ty vytuningované atd.. :-)
    Hagen (uživatel) 14.1.2009, 6.36
    Trabanty by měli dělat se skleněnou střechou aby se vidělo na ty tupce který si to koupily.
    Markís (moderátor) 14.1.2009, 11.00
    Stylové auto :lol:
    Ten vnější design se mi líbí, ale chtělo by to trochu upravit motor a interiér :-D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 14.1.2009, 16.12

Hagen napsal/a: Trabanty by měli dělat se skleněnou střechou aby se vidělo na ty tupce který si to koupily.

Tak tím si mě dostal:-D
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 14.1.2009, 16.21
    Prarodiče ho kdysi dávno měli, jako 3-letý (nebo tak nějak přibližně) jsem se v něm vždycky rád svezl. Když mi bylo cca 6, tak jsme šli s babičkou na procházku, celou cestu jsem jí povídal a zrovna, když kolem procházela nějaká paní, tak jsem zahlásil "ten trabant je papundeklovej hajzl". :D
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 14.1.2009, 17.07
    Skoro-sousedi měli trabanta a nejhorší na tom bylo to, že rušil signál u TV, když kolem projeli, hajzli papundeklový :D.
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 14.1.2009, 18.07
    To když řadí:-D
    třřkř--hmř
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 14.1.2009, 19.09
    Ono to má i převodovku? :O :D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 14.1.2009, 22.08
    Neo Trabant vám rušil signál?:D Tak to jsme nevěděl, že má takové magické schopnosti. :-O Bakelit jeden. :-D
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 15.1.2009, 17.21
    jj, ruší... Nebo rušil, když jsme měli analogový vysílání. A nemusí to bejt jenom trabant, stačí i někdo na fichtlovi :D.
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 16.1.2009, 13.29
    Trabant udělá brrrrrr, vše telka kssssssssssschchss... vraťme se k.ksss
    Jednou vyšel trabant jako vystřihovánka v abíčku, bratr složil a jel líp jak pravej.:-D
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 17.1.2009, 10.52
    Když pravýho roztlačíš z kopce, tak taky jede jak ďas :D. Z dostatečně prudkýho kopce to vytáhneš i na 80 :D.
    Medved 009 (uživatel) 17.1.2009, 12.26

Neo napsal/a: jj, ruší... Nebo rušil, když jsme měli analogový vysílání. A nemusí to bejt jenom trabant, stačí i někdo na fichtlovi :D.

To je naschvál, používaly se v druhý světový jako záškodnický stroje xD Partyzáni opírali fichtly o stěny důležitejch budov a tak, a německá komunikace byla ta tam. :-D
    hlavní fotka
    SpawN (administrátor) 17.1.2009, 12.35

Neo napsal/a: Když pravýho roztlačíš z kopce, tak taky jede jak ďas :D. Z dostatečně prudkýho kopce to vytáhneš i na 80 :D.

no nevím jestli na 80 protože už při 50km/h se začíná rozpadat xD
    Medved 009 (uživatel) 17.1.2009, 14.18
    Leda z 50° kopce :-D

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server