Strana: 1 2
|
Mikey (globální správce chatu)
7.1.2009, 16.47
Kde se nejvíce učíte, a jak? |
|
Thend (uživatel)
7.1.2009, 16.54
Většinou doma ale někdy ve škole,ono to často zavisí i od toho jak ve škole posloucháš,akorát si mi připoměl,že si musím udělat úkol a naučit se fyziku.
|
|
7.1.2009, 17.05
No myslel jsme to podrobněji, třeba jestli v ovýváku, kuchyni, pokoji, v koupelně, atd... .-D prostě kd eto nejvíc jde mě zatím ve vaně ale už stejně mě to nějak neba se vždy podívám zavru a pak ve škole.. Možná byhc měl jít na balkón do kosy a dokud byhc se to nenaučil, tak tam být |
|
Thend (uživatel)
7.1.2009, 17.18
To by jsi měl potom zase mokrý knížky kdyby sněžilo. |
|
Pajah (administrátor)
7.1.2009, 17.20
Já se doma učím jedině na teoretický předměty, hlavně dějepis. A když už, tak v pokoji. Jinak nikdy nemám problém stihnout se to naučit ve škole a napsat test za 1. |
|
|
Kernoll (uživatel)
7.1.2009, 17.30
Hezky do čajky. Dýmečku, čajíček a to se nám to učí. |
|
|
Aspire (uživatel)
7.1.2009, 17.35
já se třeba učim u muziky žánru Jungle |
|
|
tomas.oxi (VIP)
7.1.2009, 19.34
Já se neučim..ale když už tak v obýváku si k tomu lehnu..pustim hudbu a jedu..
Ještě musim udělat úkol z čéjiny |
|
Neo (administrátor)
7.1.2009, 21.36
Já to mám taky tak jednoduchý... Doma se prostě neučím a nemusím řešit, kde se učí nejlíp |
|
8.1.2009, 7.31
Neo taky jsem to dělal, jenže pak ve škole zase furt něco děláš a k učení pak třeba nedošlo, nebo takový kravál, žese tam učit nic nedá. |
|
|
tomas.oxi (VIP)
8.1.2009, 15.28
Bohužel teď ,že se neučí se mi nevyplací..do 7. třídy jsem se nikdy nekoukl na učení a úkoly dělal ve škole..do 7. to byla brnkačka..vždycky vyznamenání..ale jak jsem zvyklí se neučit tak na to doplacim..třeba z ČJ atd..Chci mít zase na vízo vyznamenání..
Jinak se učit vůbec neumim..prostě mě to nebaví a nedokážu se naučit A4 textu..Nebo když dělam čtenářský deník tak přečtu 20 stran a zjistim ,že vůbec nevim o čem to bylo ,protože přemejšlim o něčem jiném.. |
|
8.1.2009, 15.48
Taky mám problémy s učením a čím míně toho je tímblběji se mi to učí. |
|
|
Kernoll (uživatel)
8.1.2009, 16.57
Musíte se ba učeny vykašlat nadělat si taháky a učit se jen na to co opravdu hodláte v životě použít což je v mým případě biologie, zsv, čeština ajina. |
|
Jonas (uživatel)
8.1.2009, 18.03
Hele, já se začnu učit o půl dvanácté a pak si to do té hlavy už prostě musím natloukat. |
|
8.1.2009, 20.36
Jonas: A jde to o té půl dvanácté dobře, nebo to tak děláš, bo přes den atd.. se ti nehcce? |
Strana: 1 2
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server