Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Dekriminalizace marihuany

Strana: 1 2 3 4 5

Markís (moderátor) 11.5.2009, 19.20
    1) Ne.
    2) Ano, to je pravda, nicméně jsem odpověď dostal. Už úplně nahoře na předchozí straně.
    3) Ne, vážně? Děkuji, bez Tebe bych si toho nevšiml. 3-(

Jestli Ti vadí můj názor, bež si to vyvětrat ven. Nebo se se mnou hádej v PM. Nyní odcizím Kernollovi jeho Stop-OT čáru, jejíž účel znáte.

Stejně mi to přijde jako totální volovina.... Až se povolí tahle kravina taks e za pár let povolí heroin a podobné hnusné látky... Přijde mi, že ten kdo hulí tak před normál světem chce utéct do toho fantazírovaného světa a nebo je to totální debil co chce jen zamachrovat dkyž řekne jak hodně hulí...

Porstě tráva sux....
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 11.5.2009, 21.41
    fantazírovaného světa ?
    to si fakt nikdy nehulil ;-)

nemá obrázek
    pan Losos (zablokován) 11.5.2009, 21.44

Aspire napsal/a: Stejně mi to přijde jako totální volovina.... Až se povolí tahle kravina taks e za pár let povolí heroin a podobné hnusné látky... Přijde mi, že ten kdo hulí tak před normál světem chce utéct do toho fantazírovaného světa a nebo je to totální debil co chce jen zamachrovat dkyž řekne jak hodně hulí...

Porstě tráva sux....

Mg, tráva tráva ani nepatří mezi tvrdé drogy, narozdíl od alkoholu a cigaret, takže ty by jsi zakázal nebezpečnou látku alkohol? 3-(
    W.A.R.S.O.N. (uživatel) 11.5.2009, 21.57
    Chlast-Slast
    Božkov!!! Raz Dva Tri
    Proti trávě snad nikdo nic nemůže mít, do pěněz neleze každej už si to pěstuje doma nebo to trhá v nějaký vesničce
    ale legalizace by bážně neprospěla

PS:Jireky-Ten wanky shit demon- nejni to morálně mnohem horší než travka?

//:Jireky: Uh? Vždyť to je jen králík s dortem.
    Fabos (uživatel) 12.5.2009, 18.10
    Aspire: Asi si nikdy nehulil, že? :) Já jsem teda nikdy do žádného světa neutekl .. Zahul si a uvidíš :)
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 12.5.2009, 19.54

Aspire napsal/a: Stejně mi to přijde jako totální volovina.... Až se povolí tahle kravina taks e za pár let povolí heroin a podobné hnusné látky... Přijde mi, že ten kdo hulí tak před normál světem chce utéct do toho fantazírovaného světa a nebo je to totální debil co chce jen zamachrovat dkyž řekne jak hodně hulí...

Porstě tráva sux....

Ty jsi vážně obyčejný dement, pán světa, vše zná, všude byl... Ty tomu rozumíš asi jako kuře pivu... Asi se hodně díváš na televizy, a tam vidíš, jak jsou v jiném světě, což? Tráva tě do žádného "jiného světa, dimenze.." ani nic podobného nedostane... A plácáš tu heroin s trávou... trávů můžeš s mírou hulit celý život.. což s heroien ti dávám tak rok, a pak ti příjdu zalít kytky na hrob...
    Edit: Ať tu píšou jen ti, kteří tomu rozumí a ne kreténi typu Aspire, který hulil stéblo slámy a byl z toho v jiném světě...
    Kernoll (uživatel) 5.6.2009, 18.16
    Proč mám pocit že jen zastánci marihuany ví o čem mluví protože za sebou už nějký to brko mají?:-D
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 6.6.2009, 11.31
    To nebude pocit ;-)

Strana: 1 2 3 4 5

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server