Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Dekriminalizace marihuany

Strana: 1 2 3 4 5

Kernoll (uživatel) 7.1.2009, 15.52
    drogy.zeleni.cz/5894/clanek/zeleni-chteji-dekriminalizovat-marihuanu/
    Co sem se bavil tak hodně žhavý téma. Navíc je to jedinej krok k uvolnění napětí okolo marijánky páč legalizace je nepodporována ústavou evropské unie.
    tomas.oxi (VIP) 7.1.2009, 15.55
    Nechce se mi to číst..o co v tom de?Že tráva bude legální ?:)
    Markís (moderátor) 7.1.2009, 15.55
    Eh, ani se nedivím, že jí chtějí dekriminalizovat právě zelení ...
    A co se týče mého názoru - NE
    Jakékoliv drogy, i cigarety nemám rád, ba přímo nad nimi ohrnuji nos.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 7.1.2009, 17.28
    Nesouhlasím s legalizací. Bude to tu vypadat ještě hůř.
    Aspire (uživatel) 7.1.2009, 17.37
    já s ev tom nevyznám nikdy sjem nehulil... Asi ej to divné že už skoro je mi 15 a ještě sem nehulil a moc toho teda nelituji...Každej amchruje jakej je hulič, ale přijde mi to spíše nuda čumět na nějaké mluvící kachyn nebo co to všichni pořád říkaj...
    Kernoll (uživatel) 7.1.2009, 17.38
    Stejně jako houby, ketamin nebo extáze. Pokud nezažiješ nemáš prvo mluvit. ;-)
    Aspire (uživatel) 7.1.2009, 17.39
    Mě nezajímá.
    hlavní fotka
    SpawN (administrátor) 7.1.2009, 18.36
    Každý si o drogách myslí své a já se k nim nebudu vyjadřovat...
    A legalizace trávy no... někdo určitě bude šťastnej a někdo zase bude naštvanej a tak to bude furt dokola... .)
    Kernoll (uživatel) 7.1.2009, 18.46
    Zase bych zakázal cigarety než ganju páč je dokázaný že je mnohem nebezpečnější a návykovější. Navíc naprosto zbytečně de na konta organizací bojující proti marihuaně třeba jen v USA miliardy který by se daly využít uplně jinak. A investice je to nevýhodn protože je to jako bojovat palcátem proti klíšťatům...
    tomas.oxi (VIP) 7.1.2009, 19.33
    Ganja neni navyková..a je podle mě jedno jestli to povolej nebo ne..lidi si stejně huluit budou dál a dál..
    Kernoll (uživatel) 7.1.2009, 19.41

tomas.oxi napsal/a: Ganja neni navyková..a je podle mě jedno jestli to povolej nebo ne..lidi si stejně huluit budou dál a dál..

Jenže když to povolej tak si můžeš ve středu města hodit na parapet truhlíky a fuckovat policajty.xD
    tomas.oxi (VIP) 7.1.2009, 19.42
    Kernoll:To můžeš i teď..ale tu travku nesmíš hulit :) prejjj xD
    Kernoll (uživatel) 7.1.2009, 19.56
    Právě že ne. Můžeš si pěstovat ale musíš splňovat jistý kritéria jako mít od lékaře že to máš na nemoc (Parkinson např.). Navíc u sebe můžeš přecovávat (všichni známe) právnicky nedefinované množství menší než velké což pak záleží na tom jak dobrýho máš právníka.
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 7.1.2009, 20.15
    Ja bych jí legalizoval... Ale jn v malém možství...
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 7.1.2009, 21.34

Kernoll napsal/a: Jenže když to povolej tak si můžeš ve středu města hodit na parapet truhlíky a fuckovat policajty.xD

Známý pronajímají byt v centru města a na parapetu za oknem dva truhlíky našli... Z ulice je viděl kdokoliv :).

Strana: 1 2 3 4 5

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server