|
|
Kernoll (uživatel)
7.1.2009, 15.52
drogy.zeleni.cz/5894/clanek/zeleni-chteji-dekriminalizovat-marihuanu/
Co sem se bavil tak hodně žhavý téma. Navíc je to jedinej krok k uvolnění napětí okolo marijánky páč legalizace je nepodporována ústavou evropské unie. |
|
|
tomas.oxi (VIP)
7.1.2009, 15.55
Nechce se mi to číst..o co v tom de?Že tráva bude legální ? |
|
|
Markís (moderátor)
7.1.2009, 15.55
Eh, ani se nedivím, že jí chtějí dekriminalizovat právě zelení ...
A co se týče mého názoru - NE Jakékoliv drogy, i cigarety nemám rád, ba přímo nad nimi ohrnuji nos. |
|
Pajah (administrátor)
7.1.2009, 17.28
Nesouhlasím s legalizací. Bude to tu vypadat ještě hůř.
|
|
|
Aspire (uživatel)
7.1.2009, 17.37
já s ev tom nevyznám nikdy sjem nehulil... Asi ej to divné že už skoro je mi 15 a ještě sem nehulil a moc toho teda nelituji...Každej amchruje jakej je hulič, ale přijde mi to spíše nuda čumět na nějaké mluvící kachyn nebo co to všichni pořád říkaj...
|
|
|
Kernoll (uživatel)
7.1.2009, 17.38
Stejně jako houby, ketamin nebo extáze. Pokud nezažiješ nemáš prvo mluvit. |
|
|
Aspire (uživatel)
7.1.2009, 17.39
Mě nezajímá.
|
|
SpawN (administrátor)
7.1.2009, 18.36
Každý si o drogách myslí své a já se k nim nebudu vyjadřovat...
A legalizace trávy no... někdo určitě bude šťastnej a někdo zase bude naštvanej a tak to bude furt dokola... .) |
|
|
Kernoll (uživatel)
7.1.2009, 18.46
Zase bych zakázal cigarety než ganju páč je dokázaný že je mnohem nebezpečnější a návykovější. Navíc naprosto zbytečně de na konta organizací bojující proti marihuaně třeba jen v USA miliardy který by se daly využít uplně jinak. A investice je to nevýhodn protože je to jako bojovat palcátem proti klíšťatům...
|
|
|
tomas.oxi (VIP)
7.1.2009, 19.33
Ganja neni navyková..a je podle mě jedno jestli to povolej nebo ne..lidi si stejně huluit budou dál a dál..
|
|
|
Kernoll (uživatel)
7.1.2009, 19.41
Jenže když to povolej tak si můžeš ve středu města hodit na parapet truhlíky a fuckovat policajty. |
|
|
tomas.oxi (VIP)
7.1.2009, 19.42
Kernoll:To můžeš i teď..ale tu travku nesmíš hulit |
|
|
Kernoll (uživatel)
7.1.2009, 19.56
Právě že ne. Můžeš si pěstovat ale musíš splňovat jistý kritéria jako mít od lékaře že to máš na nemoc (Parkinson např.). Navíc u sebe můžeš přecovávat (všichni známe) právnicky nedefinované množství menší než velké což pak záleží na tom jak dobrýho máš právníka.
|
|
Saly (uživatel)
7.1.2009, 20.15
Ja bych jí legalizoval... Ale jn v malém možství...
|
|
Neo (administrátor)
7.1.2009, 21.34
Známý pronajímají byt v centru města a na parapetu za oknem dva truhlíky našli... Z ulice je viděl kdokoliv |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server