Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Ideální holka/kluk

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

hlavní fotka
    Thend (uživatel) 6.1.2009, 22.58
    Inteligetní,rozumná,chytrá,se smyslem pro humor v podstatě to co,co Nea.;-)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 23.01
    Lol, tak to je masakr:-D Mamka se mě zeptala jestli nejsme zamilovaný, nebo zaláskovaný či co, ne? Je to pravda xD Ale, doma to nijak neprojevuju, ani nejmenší náznak, a jak je to mohlo jen tak z ničeho nic napadnout?:-o Nebo pak je taky možnost o tom co sme se bavil s kámošem, ale je to nemožné, takže vylučuji, že by rodiče měli take schopnosti i když se to o Vánocích projevovalo celkem dost, ale mohla to být taky náhoda.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 7.1.2009, 0.30
    Rodiče Tě znají nejlíp a poznají většinou, co cítíš. :)
    tomas.oxi (VIP) 7.1.2009, 6.40
    -chytrá
    -vtipná
    -nestydlivá
    -hezká
    -nesmí být emo :)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 7.1.2009, 14.02
    Pajah: No nedávno jsme si vždy něco v duchu říkal pro sebenijak nahlas všichni v obýváku a jak jsme něco řekl nebo tak něco haluzového:-D Tak vždy se začli smát:-D a furt vdžy jak sme něoc řekl takové nějaké haluzové, že sme si myslel, že slyší co si vduchu říkám. :-D
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 7.1.2009, 16.27
    Ideální kluk? ty woe takovej není :D Všichni ste tak nějak nej a všechny bych tak nějak někdy nejradši vykastrovala :D Kartáčkem na zuby :D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 7.1.2009, 16.31
    Miska007: Ty budeš nějaká lupačka, či co, ne?:D Nebo jak to kámš říkal to slovo:-D
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 7.1.2009, 16.35
    Mikey: Já? neee :D Podle čeho soudíš? :D Já sem hodná holčička :D:-[ :D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 7.1.2009, 16.36
    Miska007: No tak když chceš hodné kluky, třeba jako jsme já vykastrovat kartáčkem. :-D
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 7.1.2009, 16.40
    Neříkám že chci hodné kluky :D Jen nechci nadržené prase :D Hodný kluk není kluk :D
    tomas.oxi (VIP) 7.1.2009, 16.41

Miska007 napsal/a: Neříkám že chci hodné kluky :D Jen nechci nadržené prase :D Hodný kluk není kluk :D

Těžko najdeš kluka ,kterej neni nadrženej :-)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 7.1.2009, 16.42
    A já taky neříkám, že bys měla chtít hodné kluky:-D Oki, tak to je pak dobré, to pak mě nevykastruješ kartáčkemm UFF. :-D

Taky i těžko najdeš holku, která není nadržená:-D
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 7.1.2009, 16.43
    Kluka ne, už chlapa :D Pro nejhorší případy viz zmíněná kastrace :) :D

Mikey: Najdeš velmi snadno :D My to aspoň nedáváme najevo vííš? :D Já mám i jiné tresty nebooj :D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 7.1.2009, 16.46
    Snadno?:D Tak to možná u vás v Opavě, ale tady spíš jsou nadržené holky, synci tež, ale hlky myslím víc xD
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 7.1.2009, 16.49
    Kde to žiješ kamaráde? :D Tomuto kraji se vyhnu obloukem :D Všichni nadržení :D Se tam naháníte po náměstí? :D

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server