Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
|
Mikey (globální správce chatu)
6.1.2009, 21.31
Jak by měla vypadat vaše ideální holka/ nebov ypadat ideální kluk. Je tam hlavně zahrnuto už taky jaký / jaká by měla být povahově atd.. |
|
|
Kernoll (uživatel)
6.1.2009, 21.40
Tolerantní k šílenostem co občas dělám
Tak akorát hezká Chytrá Nevázaná k žádnýmu "sezónímu stylu" jako je EMO nebo tak (Už jen to napovídá o její (pro mě) nedostačující inteligenci) Originalita výhdou. nejlepší na tom je že toto a něco navíc moje drahá má... |
|
Mikey (globální správce chatu)
6.1.2009, 21.47
• Normální/pěkná• Chytrá, ale né víc jak já. • Zábavná • Nejspíš i ukecaná • Měla by býš z města, nebo okolí • Tolerantní • Nežárlivá A hlavně NENAMYŠLENÁ... atd.. |
|
Pajah (administrátor)
6.1.2009, 21.52
Chytrá, tolerantní, zábavná, alespoň trochu hezká, pohodová...
|
|
Neo (administrátor)
6.1.2009, 21.53
- normálně inteligentní,- s rozumným smyslem pro humor, - klidná, - nepředvádivá (nevím, jak je to správný slovo...), - aby nepatřila k nějaký výstřední skupině (emo, ultrapravice - aby uměla česky, i psát (ne takový ty bWLB05tIII), - krása výhodou |
|
|
Narayen (uživatel)
6.1.2009, 22.20
Asi takhle, až se zamilujete do holky, splní se Vám skoro tohle všechno, ale nikdy to nebude pravda.. Tudíž já nemůžu nějak moc soudit jaká je ideální.. Dávám tomu jen ++ sebevědomá + trochu šílená + Mno, nevím prostě jak to říct... Taková, která si nenechá vše líbit a občas si se mnou zabojuje, možná je pro to dobrej název dračice.. Neznam nic hezčího než černovlasou dračici. *in love* A s tou krásou ? Tak to je jasný, přece se nezamilujes do holky co se ti nelíbí. |
|
Palanda (uživatel)
6.1.2009, 22.21
Edit: naray:
Trochu sebevražedná, občasné říznutí abyste neřeli:
|
|
|
Narayen (uživatel)
6.1.2009, 22.25
Jestli mě chceš urazit či naštvat nepomůže ti to.. Takovéhle urážky k našemu věku patřej, ale já jsem se stím už dávno smířil.. |
|
Palanda (uživatel)
6.1.2009, 22.26
Nepotřebuju urážet, ale to k EMO patří ne? |
|
FeRDa (uživatel)
6.1.2009, 22.26
Hmm, tak nejdu na EM0.. Naray: to má znamenat, že si občas sem tam žilku prořízneš ? |
|
|
Narayen (uživatel)
6.1.2009, 22.32
Kdybych vám měl vysvětlovat co je vlastně emo, tak tu budeme hodně dlouho.. Ale dam si ten čas a ztrávím aspon 5 minut svého času o začátcích ema.Emo je, byla a bude hudba která vznikla okolo 70 letech, vynikla z punku, ale používá se jako další definice ostatních žánrů. Např emo metal, atd.. Životní styl, aneb styl oblíkání emo předtím vubec nebyl takovej, jako je dnes.. Dřív se nosili pouze černý věci, a nebo tmavý. Tyhle věci jako že musíš mít patku, dlouhý vlasy, musíš se řezat atd. jsou vymyšlený lidma za posledních 5 let.. DOKONCE je možný, že Vaše rodiče se stímto stylem SETKALI.. Jelikož dříve se takhle ten styl nosíval v pohodě, jenže název vznikl až když to zaniklo.. Minule jsem na matku vyběhl s emem, a nevěděla o co go, ale když jsem se jí zeptal či nosila hodně černý věci, řekla ano, že prej chodila celá v černým. FERDA : Ale když se lidi řežou, tak ne do žil tarde. XD Ale nechávaj si třeba vyříznout pentagram, což dělali holky z naší třídy. A samy řikali, jak emo nesnášej.. Řezání už je sebepoškozování co EMO NEDĚLAJ. Co se týče brečení, není to nutnost, ale je to jedna z možností, protože emo = emocionální, a brek je emoce.. Ale STOP OT o emo... |
|
|
Aspire (uživatel)
6.1.2009, 22.40
+smysl pro humor
+šílenost (musí být sranda ne? +aby nebyla dementní jako vladdis +žádný emo atd... +nenamyšlená +aby psala normálně né třeba Ah0yik yak she mash?...to fakt ne. +aby byla taková no hezká +mám raději černo/hnědovlásky. NE úplně černou jako emo. |
|
|
Narayen (uživatel)
6.1.2009, 22.42
Sry, ale musim se prostě vyjádřit.. Nejen lidem jako mě, ale i lidem co EMO nejsou, to začíná vadit..Minimálně 20 lidí co znám má doma Punkové věci, ale nemůže je nosit. Proč ? Protože si každej hned myslí že je EMO. Dříve se holky barvili na černo, říkal jim snad někdo že je hned EMO ? Prostě VŠE co je černý neni EMO, EMO poznáš jen tak, že je třeba furt smutnej, nebo prostě něco bere hrozně vážně.. Nekamarádí se tolik s lidma atd.. ///// Abych nespamoval další příspěvek .. Máš taky pravdu, protože smích atd. jsou taky emoce.. |
|
|
Aspire (uživatel)
6.1.2009, 22.45
právě já zase četl, že Emo njesou jen pořád ti smutní...Já neodsuzuju úplně emo mě nevaděj, ale vaděj mi ty 99% emo...->černé vlasy,patka,tkové nalepené na sobě černé věci puntíky,černé oči,někdy uplně mega rudá huba atd..to mi vadí, ale dkyž třeba někdo má černo kolem oči a takové ty detaili to je jen jako skrášlení to mi neva, ale to mega mi fakt docela vadí.
|
|
|
Kernoll (uživatel)
6.1.2009, 22.49
nebyl kdosi na N kdo se tady oháněl tím že "Tohle není chmatforum tady OT nebude tolerováno"? Jo jasně už si vzpomínám. Byl to Naray. |
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server