Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    koníček – pls rada

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 18.03
    Takže věnuji se hodně koníčkům v první řadě je to Heeling,posilování, v druhé řadě pakrour atd.., jenže vše co mě baví teď ve sněhu jaksi dělat nemůžu a tak bych se chtěl věnovat i něčemu, co můžu dělat celý rok a hlavně to cvičit přes zimu.-) jj posilování mžu to dělám furt:-), ale s těch ostatních co jsme jmenoval ne:-) Takže pokud znáte nějaké stylové koníčky, co jsou moderní tak šup sem a pls i video:-) Něco prostě, dke používáte tělo, a taky ho zdokonalujete, třeba teď uvažuji o breaku:-)
    MAK (uživatel) 6.1.2009, 18.14
    xD posilování je koníčeK? Jinak to schvaluju, kluci co neposiloujou jsou pak sračky. ( většinou)

BTW: Já osobně dělám rád modelářství. Kup si nějakej větší model a zkus postavit nějaké letadlo/loď mě to docela baví. Pak cool a moderní je tanec: shuffle :D u nás ho teď všici zkouší tu máš odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=GaiAzbFmnzc
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 18.16
    Mak skládačky jako lego, a nebo něoc slepovat mě vždy bavilo.-) Jenže potřebuji něco na posilnění svalů a zlepšení kondičky:-) Atd.. :-) Ten shuffle oki, určo zkouknu popřípadě začnu učit pokud mě to zaujme:-) I když tanec jsem nikdy neměl v oblibě, ale pokud bude nějaký moderní či tak tak to beru.-)
    Aspire (uživatel) 6.1.2009, 18.28
    shuffle mi hodně připomíná dnb step.
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 6.1.2009, 19.00
    Běž se sáňkovat,nebo se zkus naučit lyžovat nebo snowboardovat.:-)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 19.06
    Thend: Skončí zima a už zas v tom nebudu pokračovat, až příští zimu.-D
    tomas.oxi (VIP) 6.1.2009, 19.25
    Dobrej koníček?Hmmm...co takhle oxíkovi udělat webík :) :)
    MAK (uživatel) 6.1.2009, 19.26
    :D DnB step je jak arkanoid na windows 0 a gta:IV na vistách
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 19.35
    tomas.oxi.-D Ten ti klidně udělám i když tím procvičím akorát prsty a mozek:-D
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 6.1.2009, 19.54
    Maku: chtěl bych vidět tebe jak bysi stepoval...
    btw: DnB step power :D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 20.23
    DnB sice poslouchám,a le už sme našel žúúúžoví sport pro mě:-) viz zde:
    http://cz.youtube.com/watch?v=mGUDaNyaGKU jice pres zimu se trenovat mco neda, ale uz sme skamosem se domluvil ze se vzdy slozime na hodku a vezmeme velkou telocvicnu za dva kilečka:-)
    tomas.oxi (VIP) 6.1.2009, 20.37
    Mikey:
    A co takhle power ball? :)
    Nebo to yo-yo s kterym se daj dělat triky.
    Nebo fingerboard..
    Hakis..
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 20.55
    Hakys jsme uvažoval, že byhc dělal break a přijednom z hakisem něco kutil, že ybhc vymyslel, nějaký new koníček, ale spíš už aisk ten balón:-) je to hezčí.-)
    Kernoll (uživatel) 6.1.2009, 21.26
    Co takhle něco klidnějšího oproti těm všem parkurům a tak... meditace? psaní knih? puzzle? jít kalit?
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 6.1.2009, 21.28
    Meditace by se hodila, ale nevím o tom nic, ani jak dělat. ;-) Kalit, ne! jsem slušný hoch.:-) Psaní knih zkoušel jsem kdysi :-D a po dvou stránkách konec i obrázky jsme dělal na titulek xD, puzzle někdy skládám, ale jinak sex je taky dobrý koníček, ne?:D Nebo by byl teda:-D

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server