Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Ulice

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 13.13
    Sledujete tento seriál? Já už poměrně dost dlouho cca 2 roky a stále mě to baví. :-) Co říkáte na Peškě, Stárka, a Bařinku?:D Jak vždy s něma Pešek vyběne a ty eho hlody. :-D
    Aspire (uživatel) 1.1.2009, 13.15
    Jo já sleduju jen dkyž si an to vzpomenu,,, Spíše sleduju /sledoval jsem Kriminálku anděl.
    nemá obrázek
    P&tr!K (uživatel) 1.1.2009, 13.16
    No ja občas sleduji, jak to začinalo tak první rok mi neutekl snad ani jeden díl, ted vidim jeden díl z 5.;-)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 13.17
    Aspire jj Kriminálku Anděl jsme taky rád sledoval, krom jednoho dílu jsme viděl všechny díly a paráda. :-) Akorát to bylo ve 20 hod v pondělky tak sme stíhal i Ulici, teď je místo té kriminálky Kobra 11 a na to se sem tam taky kouknu. :P
    Markís (moderátor) 1.1.2009, 13.19
    Můj názor je: Další výplachový seriál ...
    Aspire (uživatel) 1.1.2009, 13.21
    Hlavně bude good až nova odkoupí novou sérii kriminálky miami. já už ji mám a je to fakt bomba!.
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 1.1.2009, 13.22
    Jo.. ještě, když tam hrála moje tetka, tak jsem semtam koukl.. teď už mě to nebere..
    tomas.oxi (VIP) 1.1.2009, 13.23
    Podíval sem se na to jednou a moc mě to nebavilo :)
    Ale u nás ve třídě to sleduje 90% lidí..
    Markís (moderátor) 1.1.2009, 13.26
    U nás doma to sleduje matka a sestra a já bych klidně řekl, že jsou na Ulici závislé ...
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 13.28
    CiBy: Digča,, ne?:-) BTW, ale tak co vím tak by se měli vrátit s té Anglie nebo kde to jeli, ne?
    Aspire (uživatel) 1.1.2009, 13.28
    jo máma je taky docela závislá... vždycky v Tescu: běž, musim stihnout ulici :-D
    nemá obrázek
    P&tr!K (uživatel) 1.1.2009, 13.32
    Aspire: To mi nekoho clekem realne pripomina.xD
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 1.1.2009, 17.59
    Párkrát jsem to viděl, ale ne, nesleduji Ulici. Tyhle "nekonečné" seriály mě nebaví.
    Markís (moderátor) 1.1.2009, 18.07
    Stejně jako Velmi křehké vztahy. Když to vidím, ihned přepínám, na takové - s prominutím - sr**ky se nehodlám dívat.
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 1.1.2009, 18.14
    Miky: Digina ne.. ta její nejlepší kámoška.. Ta betyna nebo něco takového xD Jelikož teď má děcko, tak nehraje...

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server