Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Zpívá te si?

Strana: 1 2 3

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 4.1.2009, 23.54
    Zpíváte si, když se nudíte, nebo, když posloucháte písničky, nebo ve vaně nebo nwm kde... ?:D Pokud jo tak co?:D Já si nezpívám, jen vduchu, když něco hraje si zpívám furt. .-D
    Kernoll (uživatel) 4.1.2009, 23.55
    Když poslouchám songy a vím že mě nikdo neuslyšíxD
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 4.1.2009, 23.56
    Tjn to celkem taky, když nikdo není doma a něco s emi líbí, tak si pěkně falešně někdy zaspívám, ale spíš jen tak v duchu.-D
    tomas.oxi (VIP) 4.1.2009, 23.56
    Zpívám si když mám mp3 v uších tak si tu písničku předzpívávám..
    Jinak když se nudím tak zkoušim beatbox :)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 4.1.2009, 23.57
    tomas.oxi: Pokoušem jsme s eo beatbox taky, ale rači jsme to vzdal.:-D Protože sjem s emusle pak smát sám sobě. :-D
    tomas.oxi (VIP) 4.1.2009, 23.59
    Já jednou na nějakém webu našel návod jak dělat různe zvuky atp.
    I na youtube jsem se koukal..jednou jsem beatoval v pokoji a měl jsem sluchátka na uších a přišla máma..a prej:Nezbláznil ses?:)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 5.1.2009, 0.03
    Hh, njn maminky. :-D Jinak návod na beatbox?:D To je vrozený talent a na to neexistuje návod:-D To je to samé jako by si měl návod jak se naučit zpívat někde na entu to ení možný.-D Prostě kdo neumí zpívat tak nikdy nebude zpívat perfektně:-)
    tomas.oxi (VIP) 5.1.2009, 0.04
    Ale ne..tak jsem to nemyslel..třeba jak dělat pohyby pusou a jak si přiložit mikrofon k puse atd..a vždycky tam byla videoukázka..:-)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 5.1.2009, 0.08
    Tak tj:-D To už se dá pochopit:-D
    Narayen (uživatel) 5.1.2009, 13.22
    Jo, skoro pořád, aneb bez hudby se nedá žít.. Ale jen když mi při tom hraje něco do ucha..
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 5.1.2009, 15.17
    Samozřejmě...Když jsem sám nebo vždycky v Němčině se spolužákem šeptem zpíváme něco od Poets Of The Fall. „Tak jakou dáme teď?” a pak začneme šeptem zpívat oba to samý. :D
    RockFire (moderátor) 29.1.2009, 7.37
    Gay karaoke xD

Já si teda zpívám skoro furt, když mám mp3, doma když mi jede hudba a hlavně při velkých písemkách, kdy jsem nervózní, si v duchu zpívám, což mě uklidňuje :-)
    hlavní fotka
    SpawN (administrátor) 29.1.2009, 12.56
    pajah pěkně kecá on si vždycky zpívá princeznu zemlejnu xD a kdyby tvrdil že ne tak taky kecá :D
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 29.1.2009, 16.23
    Já si při písemkách taky občas zpívám, ale většinou proto, abych se nenudil :D.
    Kernoll (uživatel) 29.1.2009, 18.25
    kdyby ste ty písmky tadši využili něják porspěšně...přečetli si zajímavou knihu nebo tak...:-D

Strana: 1 2 3

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server