Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Help

Narayen (uživatel) 4.1.2009, 14.29
    Ahojky, vzhledem ktomu že tu má být prej ta "chytřejší" komunita, tak se obracím sem..

Potřeboval bych pomoct s dějepisem..

Mám 2 otázky..

1.) Co bylo obsahem fundamentálních článků, kdo je sepsal, a proč nakoenc nedošlo k jejich plnění ?
    2.) Vypište podniky, ktere se podílely na hospodářském vzestupu českých zemí..

Děkuju za pomoc .:P
    tomas.oxi (VIP) 4.1.2009, 18.16
    Zkopíruju kousek článku co jsem našel :) Snad ti to pomůže..

Jako fundamentální články (fundamentálky, Fundamentalartikel) se označuje seznam státoprávních požadavků, které předložila česká politická reprezentace vládě Karla Hohenwarta v roce 1871.

Články se vztahovaly jen na české země. V principu by šlo o česko-rakouské vyrovnání, české země by ovšem stále zůstávaly méně samostatné než Uhry. Ke změně státního uspořádání Rakouska-Uherska nakonec nedošlo, projekt ztroskotal na odporu německých a uherských politiků.

Jinak D.Ú. na poslední chvíli?xD
    Narayen (uživatel) 4.1.2009, 18.19
    My máme takovou učitelku, že pokud nenapíšeš všechny písemky, nedá ti známku na vysvědčení. A já jsem před 3 měsícema chyběl a ješte jsem si to nedopsal. xD

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server