Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Rychlost netu.

Strana: 1 2 3

Narayen (uživatel) 14.1.2009, 15.49
    Neo : Uplně na stejný škole byl můj bratr. Když byl na tý koleji, tak byl pár M od zdroje. Takže někdy to vytáhl i o mnohem víc než ten tvůj bratr. :)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 14.1.2009, 16.25
    Narayen: Ty vysoký školy mají i víc než 100Mbps, jenže samozřejmě tam všichni stahují, co se jen dá. :) Kdyby nikdo nestahoval, bylo by to i víc než těch 100Mb/s.
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 14.1.2009, 17.03
    Jasně, že tam mají víc, můžou tam mít klidně i ke gigabitu, protože tam fakt každej druhej stahuje. Jsou tam i tací, kteři za měsíc přenesou terabajty dat... Stačí si zapnout torrent a už každej stahuje několik MB/s. Jenom to tam podle mě je omezené 100Mb síťovým připojením. Ale pro připojení jako takový by 100 Mb nestačilo ani náhodou.
    nemá obrázek
    dj barta (uživatel) 31.8.2009, 13.47
    http://zmerit.net/im/vysledky/2019.png :-D:-D:-D:-D:-D
    hlavní fotka
    SpawN (administrátor) 31.8.2009, 17.46
    Obrázek

nevím no xD
    tomas.oxi (VIP) 31.8.2009, 19.33
    U netu my vadí strašně malej UP.. download je normální prostě..nestěžuju si..ale něco uploadovat + ještě omezení toho serveru..pff no hrůza..
    NaTioNS113 (administrátor) 31.8.2009, 21.50
    Já mám UP větší než download. Normálně 20mb download, upload 25mb :P
    hlavní fotka
    Robo0000100 (uživatel) 3.9.2009, 14.25
    Obrázek

Chci nový net ,ale to mi stačí ;-)
    nemá obrázek
    zidbure (uživatel) 3.9.2009, 22.25
    [url="http://zmerit.net/"]Obrázek[/url]
    Mr. Gegeš (uživatel) 11.9.2009, 19.44

Neo napsal/a: Stačí, aby to bratr změřil na koleji a školy se můžou jít klouzat...

Já kdybych řekl bratrovi ať řekne strejdovi jednoho jeho kámoše, že má říct jeho neteři z druhý strany ať řekne spolužačce že její sestra na vysoký v Praze má změřit net, tak se můžeš jít klouzat i když řekneš bratrovi aby řekl řediteli aby přestal stahovat a mohl změřit net na koleji...

Doufám, že chápete, co jsem tím chtěl říct =)

Strana: 1 2 3

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server