Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Mário

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 3.1.2009, 23.28
    Hráli jste někdy na videohrách?:-) Jak se vám líbil, byla to moje nejoblíbenější hra. A žádný Mário na PC co jsou nebo online si mylsím, že se tomu starému z videohet nidky nevyrovnají. :-(
    tomas.oxi (VIP) 3.1.2009, 23.30
    Já hrál teda na PC..pamatuju když jsem měl svého prvního kompa tak ke mě přišel kamarád s disketou.Disketu jsme vložili do kompu a čekali minutu než se to načte..A potom jsme hráli a hráli a hráli...
    Tenkrát to byla pařba luxusní..
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 3.1.2009, 23.43
    Tjn,a le na Videohrách byl stejně nejlepší. :-D
    tomas.oxi (VIP) 3.1.2009, 23.55
    Ještě jsem ho před tim pařil na nebarevnym GAME BOYovi..taky dobrá pářka..
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 4.1.2009, 1.14
    Joo joo :-) Tak tuhle hru miluju, hrál sem jí jak malej a i te%d jí hraju v mobilních vidáních :-))

bte: u pixího v notasu je taky good verze :D
    Markís (moderátor) 4.1.2009, 8.37
    Mario je klasika ...
    Měl jsem ho jen na PC, ale o to víc jsem ho hrál ...
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 4.1.2009, 10.42
    Já si ho taky pamatuji ještě z videoher, na PC to nebylo ono, kdysi pro mě nejlepší hra. :P
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 4.1.2009, 14.03
    Pajah přesně tak, na videohrách to bylo nejlepší, a kdo nehrál je to škoda, pač úplně super. .-) Na pc jsou třeba taky, ale to už je takové blbé ovládání a nic moc.. :-) Měl jsme i na Mobilu Mária, a ten byl taky super, jenže se hrál dobře jen s joystickem an který jsme byl zviklej teď mám nokii a joystick tu naštěstí není, ale už se to blběji hraje. .-)
    tomas.oxi (VIP) 4.1.2009, 18.27
    Na PC v té době nejlepší hra byla Mario a Doom 1xD
    Markís (moderátor) 4.1.2009, 18.31
    Heh, Doom jsem hrál aktivně asi do půlky Prosince :lol:xD
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 4.1.2009, 18.39
    Jéé mario, si pamatuju když sem měl videohry tak skoro pořád k vietnamcům sem chodil na hry. Dnes je stěch videoher pár kondenzátorů a odporů a jedna ledka použita na mim starim spožďovacim obvodu.xD
    tomas.oxi (VIP) 4.1.2009, 18.45
    Mario jsme hráli ještě s kámošema po škole na Seze..to byla pařba..:-)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 4.1.2009, 18.50
    Dneska jsme našle videohry:-D Aji s pistolkou, s kterou si střílel do obrazovky a kachny padali:-D A hafo kazet vše, jen jsem to ještě neobzkoušel, jestli to jede:-D Pokud pojede, tak se na netu už asi neukážu, jak to budu furt pařit. :-D
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 4.1.2009, 19.06
    Když jsem byl malý,také jsem to hrál a taky jsem k tomu dostal tu pistolku kde jsem střílel do televize,hrál jsem tam různe hry i Mária,to byly časy.;-)
    RockFire (moderátor) 26.1.2009, 14.08
    Já toho na videohrách hrál :-D Mimochodem tyhle klasiky (Mario, Prince of persia 1 a 2, Doom 2. Blood 1 a další) mám v noťasu, který bez problémů utáhne Bitvu o středozem 2 na největší detaily, doteď.

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server