Strana: 1 2
Za jakou rasu hrajete nejraději?
Celkem 13 hlasů |
|
|
|
Narayen (uživatel)
3.1.2009, 11.51
Mno většinou záleží na lidech, co hrají stebou. Pokud dostaneš do týmu tardy, a i když se omluvíš, že musíš odejít, tak na tebe ten Ban Request podají, a ban dostaneš. Pokud ale máš lidi, kteří to berou a chápou tě, tak tě nechají jít.(HLR)
V normálních roomech to je to samý, akorát tam hrajou větší tardi. Když dostaneš ban od horšího hosta, nemusí ti to vadit. A zas v těch obyčejnejch roomach taky hrajou dobří hosti, kteří to chápou. |
|
Palanda (uživatel)
3.1.2009, 13.52
HORDE SUX tuhle hru miluju |
|
|
Kernoll (uživatel)
3.1.2009, 16.54
W semtam hrávám v herně nebo i s kámošema ale nic profi. Dotu sem pradávno hrál ale problém je v tom že se tomu aby člověk držel s turnajovejma verzema a patchema krok tak se tomu musí dát určitá část času a podle toho co sem se bavil s několika profi jako profi hráčema tak člověk pak nemá čas na školu, soukormej život přátele ani práci. Znám borca co byl uplnej pohodář a všechno ale jak se začal víc věnovat dotě tak to s ním šlo s kopce.... Nechci ale nikoho odrazovat je to dobrá pařbička ale nic pro mě. |
|
|
Narayen (uživatel)
3.1.2009, 17.18
Pala : Nehraješ ty náhodou pořád WoW?
|
|
|
RockFire (moderátor)
29.1.2009, 7.44
Jó, W3... Po netu jsem nikdy nehrál, ale já se dost vyblbl v singlu |
|
|
Markís (moderátor)
11.4.2009, 15.06
Mohu mít dotaz? Pracuje tu někdo s editorem a už něco umí?
|
|
|
khark (uživatel)
11.4.2009, 18.50
já hraju za temné elfy (moje srdcovka) a ješte ti tam chybí nagy,a blood elfy za které de taky hrát i na scénářích
|
|
|
RockFire (moderátor)
12.4.2009, 9.11
Já umím s editorem |
|
|
Markís (moderátor)
13.4.2009, 11.32
Heh, to já také, potřebuji někoho ... Zkušenějšího |
|
|
Dr@goprd (uživatel)
14.4.2009, 10.07
Rocku to sem nevědel že víš s editoremJinak moje nejoblibenejší rasa Pohroma nemrtvých |
|
|
Markís (moderátor)
15.4.2009, 20.41
Mám dotaz ... Když něco vyfotím, uloží se mi to ve formátu TGA.
Jak se to má převést na něco "normálnějšího"? |
|
|
W.A.R.S.O.N. (uživatel)
15.4.2009, 20.42
je myšleno že by sis nastavil formát kterým se to má do budoucna ukládat a nebo jen přepsat dokument?
|
|
|
Markís (moderátor)
15.4.2009, 20.42
Já myslel překonvertovat. |
|
|
Mr.VladdiS (uživatel)
24.10.2009, 12.36
Momentalně zasedám na DotA, pařím to přes Garenu, ale občas si dám i jiné mody. Baví mě siege a defence mody. Dřív jsem hrával přes Battle.net Na gareně mám momentalně skoro 14 lvl.
|
|
|
Markís (moderátor)
15.11.2009, 10.20
Tak co, pařani?
Hrajete někdo nějakou RPG/ORPG mapu? |
Strana: 1 2
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server