Strana: 1 2
Za jakou rasu hrajete nejraději?
Celkem 13 hlasů |
|
|
|
Markís (moderátor)
2.1.2009, 21.01
Znáte? Hrajete?
Za jakou rasu nejraději? Já jsem na Warcraft trefil náhodou, uviděl jsem ho v jednom obchodě a hned koupil. Ono to vlastně nebylo zase tak náhodou, kdysi jsem hrál W2 a u toho jsem strávil trochu času. Když jsem dokoupil datadisk, rozplýval jsem se nad dalšími možnostmi a pak už jsem si nedokázal W3 bez datadisku představit. Moje nejoblíbenější rasa jsou orkové, protože za ně umím lépe hrát, než za ostatní. Momentálně se už jen příležitostně věnuji mapování trapných map. |
|
|
tomas.oxi (VIP)
2.1.2009, 21.48
Párkrát jsem hrál u kámoše a docela mě to bavilo..Vždy jsem u něj hrál za temný elfy.
|
|
Thend (uživatel)
2.1.2009, 22.09
Já sem vždy hrál za nemrtvý,teď hraju mapu která je umíštěna ve složce "Scenario" jsou 4.duše proti ohromným masám nestvůr,máme dva PC na jednom sem já a na druhém bratr. |
|
|
Narayen (uživatel)
2.1.2009, 22.51
Vzhledem k tomu, že na tuhle hru jsem professionál, a vím téměř všechno do puntíku, nebyl bych to já, kdybych se tu nemohl pochlubit.Warcraft III hraju už téměr 5let. Moje začátky začínali stavěním, snad jako u každého hráče. Jenže čas je čas a přešel jsem na jinou část W3, což je DOTA. Dota je vlastně herní mód, kde se hraje 5 proti 5.. Je to stylem, že 10 hráčů si vybere svého hera, a bojují proti sobě. Mapa má 3 lajny.(Vrch, střed, dolejšek). Každá lajna má 2 towery. Jsou 2 strany. Báze obsahuje raxy (vytváří creepy) a další obranné towery. Každým zníčením nějaké budovy se dostávají peníze. Zníčením rax se akorát zvýší damage a hp vašich creepu. Creepy protivníků se budou respovat dál. Každých 30 sec se objevuje skupinka creepů na každé lajně, které dopravází hery.. Herové se znich expí a farmí, jelikož za každého creepa je pár goldů. Tudíž je důležitý lasthiting a denycreeps. Denycreepem znemožníte dostat nepříteli expy a goldy. Hra má několik herních modů, především -ap (allpick) - ar (allrandom) - rd (random draft) -sd (single draft). Je tu i mnoho dalších vylepšovácích módů. (např že všech 10 mají stejného hrdinu, nebo že Vás spelly nestojí žádnou manu a neberou cooldown). Vítězí ta strana, která porazí nepřítelův Trůn/Strom. Více o dotě se můžete dozvědět na www.dasnet.cz Dotu jinak hraju na Garene. www.garena.com / www.gg-game.com Můj nick je Narayen, mám 21 lvl. Jsem vouched na pickupu (dasnet.cz). Pickup je valná skupina hráčů kteří mají trochu větší skill v hraní. Jsou tam ti lepší z CZ/SK scény. Vše o pickupu je zas na foru dasnetu. Pokud něco budete chtít řekněte. |
|
Saly (uživatel)
2.1.2009, 23.50
Naray: Náš profik...
|
|
|
Aspire (uživatel)
3.1.2009, 0.22
Tobě asi nic neříká věta: Samochvála smrdí, že? |
|
|
Markís (moderátor)
3.1.2009, 8.45
DOTU jsem hrál v pradávné verzi s boťákama ...
A to vám řeknu, byl to masakr |
|
|
Narayen (uživatel)
3.1.2009, 11.16
Aspire : Tohle není Chmatákov fórum kde si můžeš dovolit tvořit OT jako tam. Tak prosím s tímto jsem nechod, nebo budu nucen napsat administrátorovi fóra.
Jireky : Doporučuji si zahrát i tuto verzi. S začátky bych ti mohl pomoci.. Avšak je jen na tobě jak se k tomu postavíš a jak bys to často hrál.. Je tam okolo 60 hrdinů.. Musel by ses naučit Lasthiting, denajing, SKILLY a ITEM BUILDY všech herů. Za 2-3 měsíce praxe už budeš moct hrát tam kde já... Potom stačí trochu ineligentněji přemýlt. |
|
|
Markís (moderátor)
3.1.2009, 11.22
Ech, za OT administrátorovi? Mno, díky, Naray, ale přes internet to asi hrát nebudu, v Battle.netu W3 se neorientuji a Hamachi nemám ... // Ještě otázečka: Ty lvly Ti zůstávají? |
|
|
Narayen (uživatel)
3.1.2009, 11.29
K OT : Myslel jsem člověka s právami, akorát jsem to pojmenoval takto..
Já ti klidně s battlenetem pomůžu. Je to celkem lehká záležitost, ale je možný, že to do začátku párkrát skažíš, mě se to taky nepovedlo napoprvé. Přes hamachi to nemá cenu hrát, to bys jedině musel bejt připojenej na síti s kamarádama. Ne, levely ti nezustávájí. Každou hru máš jiného hrdinu. (Pokud chceš, tak v AP si můžeš picknout 2x toho samého zasebou) Maximální level je 25. A hrdina může být pouze 1.! Jedině kde ti zůstává level je na tom programu kde hraju já (Garena). Tam se ti načítají expy za každou uhranou hru. Tam je myslím level neomezený, ale tam ti level skoro k ničemu nepomůže. Možná v tom, že pak můžeš do High level room. |
|
|
Markís (moderátor)
3.1.2009, 11.32
High level room? Co to je?
|
|
|
Narayen (uživatel)
3.1.2009, 11.35
Místnost, kam se mohou připojit hráči s určitým levelem na Gareně. Takže ti, kteří odehráli určitý počet her, a mají na to level. (Ten level neni ve hře, jen na tom programu, a ten se neresetuje, leda že by sis založil nový účet. Máš to jako když spamuješ na fóru kde je level systém)Většinou hráči s větším levelem bývají lepší než ti s menším. |
|
|
Markís (moderátor)
3.1.2009, 11.36
A co tam je za věci a tak?
|
|
|
Narayen (uživatel)
3.1.2009, 11.38
Žádná věc tam není. Je to prostě místnost, kde jsou hráči od určitého levelu na Gareně. To většinou zajištuje kvalitnější hry.
Další výhoda HLR je ta, že pokud někdo odejde ze hry, dostane ban. (Nejdřív na 7 dní, pak na měsíc a pak perma). To je hlavní věc v dotě. NIKDY nesmíš odejít. Ale pokud budeš hrát pouze v obyčejných roomach, tak jediný kdo ti může dát ban je host, u kterého si hrál. To ti znemožní jen se připojit na něj, ale jinak u ostatních hostů hrát nemůžeš. Pokud ale leavneš v HLR a dají ti ban, tak se na tu určitou dobu do tý roomy nedostaneš. |
|
|
Markís (moderátor)
3.1.2009, 11.42
A co když to bude úplně nutné, to taky dostanu banána? Nedá se z toho nějak omluvit?
|
Strana: 1 2
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server