Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Nabízím..

nemá obrázek
    MoMo7 (uživatel) 11.8.2010, 2.33
    Zdravím :D vím že to sem asi nepatří, ale nedalo mi, abych to sem nepřidal. Nabízím k prodeji MP4ku Sansa 6Gb + USB kabel, originál sluchátka k Sony ericssonu a také Gamepad.
    Všechny tyto věci jsou originál. MP4ku jsem poslouchal asi 2x cca 5minut:-D... sluchátka jsem zapojil asi 5x :D jenom kvuli rádiu... a Gamepad jsem použil asi den na paření fifa09.
    Všechny věci jsou jako nové. Když si je koupíte, nikdo nepozná, že jsem je už měl :D.
    Celý tento komplet nabízím za 2000Kč. Při rychlém jednání možná uložím slevu.. :D. Platba by probíhala převodem na účet a to předem. Možno poslání na dobírku. :-) Kdo by chtěl více informací, tak kontaktujte mě v PM(nebo icq:427266168). Možno zakoupit jen jednu věc.. není nutné kupovat všechno.

Důvod prodeje : Jelikož jsem si po delší době uklidil.. tak jsem přišel na to, že mám doma krabici s elektronikou.. našel jsem zde nový telefon :D a také tyto věci..
    Zájemci mi pište PM zprávu ! :-)

Zde přidávám foto celého kompletu. :-)
    Obrázek

Pro více info o nabízené elektronice si pište PMkou :-) ! (nebo icq:427266168)

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server