Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Nové album Linkin Park

hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 30.7.2010, 23.06
    Tak co, taky jste tak neskutečně nedočkaví, a nemůžete vydržet to čekání na vydání nového alba Linkin Park, které ponese název A Thousand Suns (tisíc sluncí), jež vyjde 14. září 2010? Jaké máte názory, myslíte, že LP opět předvede něco nového?

Jinak už 2. srpna (pondělí) vyjde první singl z tohoto alba nazvaný The Catalyst (katalyzátor). Osobně jsem plný očekávání, co LP předvede, podle toho, co psali na Facebooku a witteru tohle má být nejlepší kombinace starých dobrých časů A Hybrid Theory a Minutes To Midnight.

Musíme vyčkávat.
    NaTioNS113 (administrátor) 31.7.2010, 0.17
    Abych odpověděl na otázku

Pajah napsal/a: Tak co, taky jste tak neskutečně nedočkaví, a nemůžete vydržet to čekání na vydání nového alba Linkin Park, které ponese název A Thousand Suns (tisíc sluncí), jež vyjde 14. září 2010?

Ne :-[:peace:
    hlavní fotka
    R2ndycz (uživatel) 31.7.2010, 0.40
    No nějakej velkej fanda nejsem zas, ale na tohle už čekám a těším se :-) :yes:
    nemá obrázek
    dj barta (uživatel) 31.7.2010, 11.22
    Tak těším se no
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 31.7.2010, 16.26
    Jsem fanda, ale The Catalyst bude nehorázná sračka.Jsem zvědavý na zbytek skladeb. :-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 31.7.2010, 22.21
    Ne, nebude. Linkin Park se holt mění a už nikdy nebude takový, jaký byl v dobách Meteory a Hbrid Theory, ale mění styl a možná je to i dbře - poslouchat 4× dokola Hybrid Theory by se mi nelíbilo, radši si poslechnu 4 alba, ve kterých bude pokaždé něco jiného.
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.8.2010, 13.44
    Možná jsem to trochu přehnal, ale stejně mi tam něco chybí, marně jsem tam hledal kytary. Byl bych radši, kdyby zůstali u toho starého "já".
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 1.8.2010, 14.09
    Kytara bude, ale ne v tomhle songu no... :) Počkej si na A Thousand Suns. Jinak ten song není celý, zítra bude ještě o minutu a třičtvrtě delší, tohle bylo useklý.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server