Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Letní prázdniny 2010

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.7.2010, 12.59
    Tak jak u Vás probíhají letošní letní prázdniny? Užíváte si je, jezdíte na dovolené, k moři/k vodě? :)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 20.7.2010, 13.29
    Tak já jedu ve čtvrtek na tábor. Včera sem dostal tablet k svátku, kterej mám v pátek (už na táboře). Pomalu začínám splácet tátovi tu škodu na skůtru.xD Dovolená zatím ještě není vybraná, protože se nevědělo, jestly bude mít táta dovolenou společně s mámou. Už se ví že jo, tak vybíráme apartmány v Itálii. V loni sem byl v Chorvatsku, tam už rozhodně nejedu, nejsou tam vlny. Ale v Itálii se nám líbilo (Lignano, blízko Benátek) a vlny tam byly (taky ostrovy nikde, to bude tim), tak proč tam nejet zase. Bratr letos s náma asi nejede, ušetříme na něm 10 litrů a pudem do hotelu.:-D Naše Octávka si k těm 210 tíci kilometrů přípíše další 3 000 a něco, brzdy se měnili nedávno a techničák je taky čerstvě oprášenej, to by mělo bejt v cajku.8-) Uš se těšim na tu pizzu a kalamáry.:-)
    nemá obrázek
    Yamall (uživatel) 20.7.2010, 15.48
    Na dovolené sem byl v Itálii na začátku prázdnin, teď občas jedu k babičce no a převážně chodím ven a soboty většinou prochlastáme :-) Takže celkem spokojenost...
    nemá obrázek
    Insert^^ (uživatel) 20.7.2010, 15.54
    L2 ^^ !!! :peace:
    NaTioNS113 (administrátor) 20.7.2010, 16.11
    for($i=1;$i<=62;$i++){
    for($h=1;$h<=24;$h++){
    if($h>=7 AND $h<=15)sleep();
    if($h==16)echo 'Cigáro';
    if($h>=17 AND $h<=20)echo 'Práce';
    if($h>=21 OR $h<=1)echo 'PHP';
    if($h>=2 AND $h<=6)echo 'Obrázek';
    }
    }
    Markís (moderátor) 20.7.2010, 16.54
    Makám, děcka ...

... Nebo, makal jsem, teď už se jen flákám.
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 20.7.2010, 17.10
    Dělám celkem prd xD Středy, pátky akce.. ostatní dny to vstřebavám nebo si podělávám život x/ Čím dál tím horší... už to není co to bývalo sakra x/
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.7.2010, 18.56
    LeeRasS: Já byl před pár rokama v San Benedetto a taky paráda, ta pizza byla nesrovnatelně lepší než t tady u nás. :)) Plody moře teda nemusím vůbec. Letos to vidím na vodu někde tady v ČR, příští rok snad zahraničí. :)
    Markís (moderátor) 20.7.2010, 21.09

Miska007 napsal/a: nebo si podělávám život x/ Čím dál tím horší... už to není co to bývalo sakra x/

o_O
    Jak, proč?
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 21.7.2010, 12.47
    Taky makám... Někdo na vás povaleče vydělávat musí :)

NaTioNS113 napsal/a: if($h>=21 AND $h<=1)echo 'PHP';

Ještě mi ukaž číslo, který může být větší nebo rovno 21 a zároveň menší nebo rovno 1 :P Když už, tak aspoň OR :)
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 21.7.2010, 14.31

Jireky napsal/a: o_O
    Jak, proč?

Těžko říct... prostě, je to hnus xDD Furt se říká bude líp a ono nic a já jen doufám a prd xDD
    Markís (moderátor) 21.7.2010, 15.55

Miska007 napsal/a:

Jak, proč?

Těžko říct... prostě, je to hnus xDD Furt se říká bude líp a ono nic a já jen doufám a prd xDD

Že bych po roce lognul na ICQ aby jsi mi mohla říct, o co vlastně jde? :thinking: :-D
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 21.7.2010, 16.35

Jireky napsal/a:

Miska007 napsal/a:

Jak, proč?

Že bych po roce lognul na ICQ aby jsi mi mohla říct, o co vlastně jde? :thinking: :-D

Dělej jak myslíš, možná budeš mít i to štěstí a potkáš mě tam xDDD Ale jako nevím jestli ti to řeknu víš xP xDD
    Markís (moderátor) 21.7.2010, 16.59

Miska007 napsal/a:

Jireky napsal/a:

Miska007 napsal/a:

Jak, proč?

Dělej jak myslíš, možná budeš mít i to štěstí a potkáš mě tam xDDD Ale jako nevím jestli ti to řeknu víš xP xDD

Řekneš. :P
    NaTioNS113 (administrátor) 22.7.2010, 13.29

Neo napsal/a: Taky makám... Někdo na vás povaleče vydělávat musí :)

NaTioNS113 napsal/a: if($h>=21 AND $h<=1)echo 'PHP';

Ještě mi ukaž číslo, který může být větší nebo rovno 21 a zároveň menší nebo rovno 1 :P Když už, tak aspoň OR :)

A furt bude kefrat.... :evil:xD

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server