Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Co jste poslední dobou rozbili

hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 8.7.2010, 19.06
    No, tak já sem to v pátek se skůtrem na zahradě narval do plotu.:-[
    Jel sem po rovině a zase sem si to chtěl prokličkovat mezi stromy, tak zatočím a najednou asi větev v zadním kole nebo hrbol (nevim) a skůtr cuknul do zadu. Já byl zrovna otočenej k plotu pod úhlem asi kolem 40 stupňů a asi 2m od něj. Takže jak ten skůtr cuknul, moje tělo šlo dozadu a protože sem se ke všemu ještě drbal na zádech, tak sem se držel jednou rukou, která dala při zpětnym rázu půl plynu skůtru na povel a BUM! Zvednu skůtra a koukám, řídítka mám tak, abych měl kolo rovně a ono de šejdrem doleva.:-( Ke všemu sem to narval do tyčky takže sem jí potom ještě rovnal.
    Je to stopětadváca automat, takže to zrychlilo do plotu celkem rychle.:-)
    Když sme to s tátou rozmontovali, tak sme zjistili, že jsou ohnutý ty brejle co držej tlumiče. Teď jen čekám, co budu platit u mechanika. Docela blbej den ten pátek, to sem ještě nenapsal, že sem rozbil hrnek a spálil tousty ráno.xD
    Markís (moderátor) 9.7.2010, 0.35
    Stručně, jasně, výstižně?

Všechno, čeho jsem se dotkl ... xD
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 9.7.2010, 8.57
    Možná debilní otázka: Ják se vymočíš?:-[:-D
    Markís (moderátor) 9.7.2010, 9.47
    Nebudu si na něj šahat. xD
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 9.7.2010, 10.29
    On má na to lidi xDD
    NaTioNS113 (administrátor) 9.7.2010, 16.38

Jireky napsal/a: Nebudu si na něj šahat. xD

Fuj, tak s tebou už si nikdy nepodám ruku! xD

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server