Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Sony Ericsson

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 19.6.2010, 12.16
    Téma věnované všemu okolo mobilních telefonů této švédsko-japonské firmy včetně zajímavostí, her, aplikací, novinek aj. Pokud nějaký SE vlastníte, můžete napsat který(é) a jaké máte zkušenosti.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 19.6.2010, 12.59
    Já vyhrál v soutěži na Facebooku SE Vivaz, je to docela k neuvěření, ale je to tak. Jsem nadšený, telefon umí prakticky vše.
    nemá obrázek
    Yamall (uživatel) 19.6.2010, 15.45
    Ty si vyhrál v soutěži?? :-O:-O To docela koukám... To se často nestává :-) Jinak CG :-)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 19.6.2010, 16.57
    Ty brďo, ty si ho fakt vyhráll!? jestly jo tak gratuluju.
    No vlastním SE K850i, přes Omnius sem si ho přebarvil na hnědo, ale protože sem to udělal přes omnius, nemám zničený device keys. Takže teď normálně patchuju, a možná se vrhnu i na elfy.
    Kdyby byli prachy, tak si koupím X10, to je jasný, ale spokojil bych se i s X10 mini pro, nebo chystanou X8.
    Můj další telefon určitě bude SE, ale bez operačního systému nebude, rozhodně bych už šel do Androidu bratránek má X10 mini, mohu říct, fakt povedenej, praktickej a stylovej foun.
    hlavní fotka
    _ (uživatel) 19.6.2010, 17.18
    doporučuju k550i... velice nerozbitný mobil :-D
    NaTioNS113 (administrátor) 19.6.2010, 18.22
    Jo, ten lucker to vyhrál :lol:

... Člověk nemá ani jeden mobil, a on už má 2, a přitom jeden v ceně 10K zadara xD:evil::evil:.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.6.2010, 0.17
    Xperia X10 je god-phone, o tom není pochyb. :) Jinak se SE hodně mění, a myslím, že se mi ta změna líbí - telefony konečně nejsou všechny stejné akorát s jiným vzhledem, přestávají používat fastport a M2 karty. :)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 20.6.2010, 9.30
    To mně se taky zamlouvá. A teď se chystá nějakej dotykovej Walkman bez OS.
    A určitě všichni víte, jak tady týnejdžři machrujou s eldžíčkama a samsungama co nic neuměj a jsou pomalý jak hovado. kdyby SE tu rychlost mělo lepší, tak není pochyb, že konkurence je v řitce. Protože SE má vždycky dobrý platformy po funkční stránce a navíc do toho dá ještě dobrej přehrávač médií. A ještě k tomu připočtěte to, že SE patří k výrobcům, co mají hodně dobrý VM, což se o LG a Samsungu říct nedá, že maj dobrej Virtual Machine a Java jak kdyby jim nic neříkala.:-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.6.2010, 11.33
    No, není rozhodně pochyb, že je teď rádoby "in" mít dotykový Samsung či LG za 3000,-; je sice pravda,že někomu to může stačit, ale je to spíš jak říkáš, no. Jen mě trošku mrzí, že Vivaz má Symbian, tuhle platformu zrovna nemusím - je sice rozšířená a má hodně možností, ale po stránce modernizace aj. na tom zrovna nejlíp není, Androidu bych se nebránil. :) Ale pořád lepší, než WM.
    tomas.oxi (VIP) 20.6.2010, 13.10
    Tak ten týnejdžr s eldžíčkem jsem přesně já a bohatě mi to na hudbu a videa stačí :D.
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 20.6.2010, 19.50
    Tak já v ruce už 3,5 roku těžkám W810i a musím říct, že je to hodně kvalitní mobil...

Funkcí spousta (některé ani nevyužiju), přežil toho už dost (a zatím jenom rýhy na krytu, nic neprasklo) a až na nějaké opravdu drobné chybičky v softwaru a spoušť foťáku (už občas začíná vynechávat - někdy se fotku podaří pořídit až na třetí, někdy i pátý pokus; ale na to, že už má za sebou přes 9000 vyfocených snímků, je to hodně slušný výkon) zatím funguje skvěle a klidně bych si ho koupil znova. Měnit ho teda nehodlám, dokud nezačne stávkovat :).

A až budu kupovat novej telefon, nejspíš to zase vyhraje SE :).
    NaTioNS113 (administrátor) 20.6.2010, 23.45
    W810i jsem měl, dokud mě o něj parta cigánů nepodělala :-\... Pak že prej rasismus, já nejsem rasista, ale realista. Hnedka bych je poslal do plynu :-!

Byl to perfektní mobil, vydržel mi jen ale týden...
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 21.6.2010, 15.20
    Já mám k550i x) Vydržel všechno a stěžovat si nemůžu... Na to že má 2 megapixelkový foťák, jede luxusně. Všechyn fotky jedu s ním, a makro má geniální ♥ S fotkama se dají porazit a borci se zrcadlovkou za 30 litrů xDDD Akorát občas blbne konektor, ale líh to vyřeší xDDD
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 21.6.2010, 16.06
    Stim konektorem, to musíš vzít tričko, a pořádně drbat, pak zmáčkneš pod tričkem tlačítko pro focení. A všichni se budem mít dobře, protože ty budeš mít čistý konektor a my konečně nějakou fotku!:-[xD
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 21.6.2010, 16.52
    Já vezmu vatovou tyčinku, namočím ji do technického lihu a vyčistím... xD A tím všechno končí xP xDD

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server