Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    1 net, 2 PC

tomas.oxi (VIP) 10.6.2010, 16.57
    Máme doma dvě PC a jeden net. Do modemu jsem narval kabel z druhyho PC abych se pripojil na net, ale nejde to. Co mam udělat, aby mi net šel na tom druhym PCčku pls. Píše mi to připojení k Internetu není k dispozici.
    RockFire (moderátor) 10.6.2010, 17.14
    1) Zkus modem resetovat (Na cca 12 sekund vypojit ze sítě)
    2) Pokud nepodporuje víc kompů, jsi asi v haj*lu, leda, pokud má jeden z PC alespoň 2 LAN porty, tak je propojit (na internetu na to jsou návody)
    3) Požádat poskytovatele o Wifi router
    4) Kontaktovat podporu poskytovatele
    tomas.oxi (VIP) 10.6.2010, 19.14
    No wi-fi mám, ale jelikož mám PC na herní účely tak wi-fi neni šťastný řešení :D
    Jako mě to v úterý příde zapojtit jeden chlapík, ale já bych to potřeboval dřív :/.
    Kouknu na net a nějak se v tom pošťourám, nějaký nastavení atd.
    Jinak je možné to udělat takto? http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006090003#1
    RockFire (moderátor) 11.6.2010, 7.30
    To je ten návod, o kterém se zmiňuju v bodě 2 :-)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 11.6.2010, 14.06
    Tak my máme taky doma jeden net a dva kompy. Net máme od květákova, Propojili nám kompy přes switch, net mi jede 1,5 MB download a 900 kB up, takže skoro žádný stráty. Původně nám net jel asi o 100kB rychlejc.
    Takže jestly by to šlo, kup si switch, kterej bys zapojil do modemu. Kdyby ne, tak novej modem pro dva kompy.
    (Nekamenujte mě za můj blábol, moc se v tom neviznám.):-[
    NaTioNS113 (administrátor) 11.6.2010, 15.50
    Za bláboly nekamenujeme, za češtinu ale ano :P

Já mám taky switch, jedou mi na něm 3 pc a bez ztrát :) bere se to jako 3 oddělené přípojky, což ale většina providérů nepodporuje.

U koho jedeš?
    tomas.oxi (VIP) 13.6.2010, 16.40
    O2, vyřešeno ;-), thx i když mi to přišel udělat někdo jinej :D
    Markís (moderátor) 13.6.2010, 16.43
    Vyřešeno, lock.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server