Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Řezání hudby

nemá obrázek
    Northík (uživatel) 7.1.2010, 8.03
    Dobrý den komunito, právě jsem si stáhl DnB set ( Philip TBC drum affection - doporučuji ) a vlastně ten set jsou všechny písničky v sobě. Tak bych si chtěl udělat CD normálně s jednotlivýma trackama, proto vás prosím, jestli neznáte nějaký program na tzv. řezání hudby. Spočívalo by to v tom, že bych tam nahrál celej set a vlastně bych tak dlouho poslouchal, dokud bych nepřišel na nějakej nápadnej přeskok z písničky na písničku, tam bych dal nějaký "lomítko" a pokračoval dál. Až bych to měl celý "olomítkovaný" tak bych tam něco zmáčkl a ono by se mi to rozdělilo do tracků..
    Asi žiju někde v 30. století co? :-P :-D
    J.u.r.a.m.r.a.z (uživatel) 7.1.2010, 10.26
    Jestli tu písničku chceš rozkrájet na kousky, tak můžu doporučit MP3 Knife, jednoduchý a úpně to na tohle stačí ...
    hlavní fotka
    _ (uživatel) 7.1.2010, 20.13

Northik napsal/a: právě jsem si stáhl DnB set ( Philip TBC drum affection - doporučuji )

koukam ze se nam tady nekdo pochlapil :-D

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server