Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Multimediální přehrávače

hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 13.12.2009, 15.39
    Jaké preferujete multimediální přehrávače v oblasti hudby/videa?
    Já osobně, co se hudby týče, nedám dopustit na Winamp. Na video používám VLC media player, podpora formátů videa je opravdu úctyhodná – zatím jsem nenašel formát, se kterým by si tento jednoduchý a rychlý přehrávač neporadil.
    Windows Media Player a jeho přidružené aplikace jsem odebral ze součástí systému, protože je nepoužívám a nikdy jsem příliš nepoužíval.
    Pett (uživatel) 13.12.2009, 15.48
    Já co se hudby týče používám jedině Winamp. Na video používám převážně KMPlayer, stejně jako VLC jsem zatím nenašel formát se kterým si také neporadil.
    NaTioNS113 (administrátor) 13.12.2009, 15.57
    THE KM player :yes:

Na hudbu používám mp3-ku a sluchátka :-P
    Fabos (uživatel) 13.12.2009, 16.03
    Hudba AIMP 2, video VLC :peace:
    tomas.oxi (VIP) 13.12.2009, 16.51
    Na hudbu jedině Windows Media Player, protože když hraju a mam to na liště tak na klávesnici to můžu krásně ovládat ;-)..sound, play/stop/pause, ultumit a next atd... hodí se to..a na videa..zaleží na jaký ;-).. film si hodim do Power DVD bo Windows Media Player a věci náročnější na codeky jako např. FPS hry tak do VLCčka ;-)..
    hlavní fotka
    SpawN (administrátor) 13.12.2009, 19.06
    KM player na videa a na hudbu Jet audio ;-)
    Markís (moderátor) 13.12.2009, 20.09
    Na hudbu WMP, na videa BSplayer a jsem happy.
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 14.12.2009, 13.52
    Hudba Aimp 2, video VLC, ale spíš film natáhnu na hadr a spustím si ho v obýváku na TV.
    RockFire (moderátor) 15.12.2009, 19.19
    Jako Píja, akorát občas na hudb u winamp (pro přehrání 1 souboru)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 15.12.2009, 22.03
    Nějak nechápu tvůj příspěvek, asi jsi myslel něco jinak, ne? Já napsal, žep oužívám Winamp, a ty jsi napsal, že to samé co já, akorát občas na hudbu Winamp, tak jsem zmatený. :) Nemyslel jsi WMP (Windows Media Player)?
    RockFire (moderátor) 16.12.2009, 7.26
    Pardon, akorát občas na hudbu VLC :-) Nějakej mimo jsem :D

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server