Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Drogy

Strana: 1 2

tomas.oxi (VIP) 29.1.2010, 20.08
    Ježis omg nehroťte to..kdo chce hulit ať hulí..kdo chce kouřit ať kouří..kdo si chce dít piko ať si dá.. Pokud mě s tim nikdo neotravuje a nes*re s tim jiný tak ať si každej pícha do žíly atd. co chce..
    Toť můj názor...
    Pett (uživatel) 29.1.2010, 22.58
    Kerny myslím si, že kdyby tu aspoň chcípl ten pes. Tak by tu byla aspoň nějaká akce, ne jako nyní...
    Haluch (uživatel) 7.2.2010, 14.09
    Ti lidi co tvrdí že párno je dobrý, sou dementi a nic o tom nevedí, já sem ho sice nikdy nebral a ani nebudu, ale znám pár lidí, co do toho spadli, a řeknu vám... Piko je humus, sice se vám to zezačátku líbí, ale za chvíli zjistíte že vám to úplně kurvý tělo, že se chováte úplně jinak než dřív, a co teprve ty nechutný dojezdy? Prostě všechny smažky bych postřílel, aby se to už dál nešířilo a tečka...
    http://www.youtube.com/watch?v=Q9uzpjF-vtw :)
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 7.2.2010, 15.38
    Requiem For a Dream -> dělejte si co chcete ale já chci Jareda s rukou xD
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 9.2.2010, 0.28
    Requiem For a Dream byl jeden z nejlepších filmů o drogách, dokonce jeden z nejlepších celkově, co jsem viděl. Už to hodnocení (30. nejlépe hodnocený na ČSFD) o jeho kvalitě svědčí. :) A ten soundtrack... 8-)
    tomas.oxi (VIP) 9.2.2010, 14.46
    Requiem for a dream? Film jsem neviděl, ale hudba je fakt boží ;-)..
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 11.2.2010, 20.36
    RFAD by se měl povinně pouštět na školách jako výchovný film proti drogám... Jediný problém vidím v tom, že ti, co chtějí s drogama zkusit něco víc, by ho asi nepochopili...
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 14.2.2010, 11.25
    Kdo neviděl, určitě mrkněte x) Nevím jak vypadá český dabing, každopádně doporučuju nechat si to v original verzi. A nebrečet když bobinovi řežou ruku x( xDD
    Haluch (uživatel) 15.2.2010, 18.50
    Jono, ten konec je fakt smutnej, jak najednou všichni 4 skončily.... Nejhorší to má ten s tou rukou a ta jeho máma....
    NaTioNS113 (administrátor) 15.2.2010, 18.56
    Stáhnu si ho, až budu mít někdy o víkendu čas, dík za echo :)

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server