Strana: 1 2
|
|
tomas.oxi (VIP)
29.1.2010, 20.08
Ježis omg nehroťte to..kdo chce hulit ať hulí..kdo chce kouřit ať kouří..kdo si chce dít piko ať si dá.. Pokud mě s tim nikdo neotravuje a nes*re s tim jiný tak ať si každej pícha do žíly atd. co chce..
Toť můj názor... |
|
|
Pett (uživatel)
29.1.2010, 22.58
Kerny myslím si, že kdyby tu aspoň chcípl ten pes. Tak by tu byla aspoň nějaká akce, ne jako nyní...
|
|
|
Haluch (uživatel)
7.2.2010, 14.09
Ti lidi co tvrdí že párno je dobrý, sou dementi a nic o tom nevedí, já sem ho sice nikdy nebral a ani nebudu, ale znám pár lidí, co do toho spadli, a řeknu vám... Piko je humus, sice se vám to zezačátku líbí, ale za chvíli zjistíte že vám to úplně kurvý tělo, že se chováte úplně jinak než dřív, a co teprve ty nechutný dojezdy? Prostě všechny smažky bych postřílel, aby se to už dál nešířilo a tečka...
http://www.youtube.com/watch?v=Q9uzpjF-vtw |
|
Miska007 (uživatel)
7.2.2010, 15.38
Requiem For a Dream -> dělejte si co chcete ale já chci Jareda s rukou |
|
Pajah (administrátor)
9.2.2010, 0.28
Requiem For a Dream byl jeden z nejlepších filmů o drogách, dokonce jeden z nejlepších celkově, co jsem viděl. Už to hodnocení (30. nejlépe hodnocený na ČSFD) o jeho kvalitě svědčí. |
|
|
tomas.oxi (VIP)
9.2.2010, 14.46
Requiem for a dream? Film jsem neviděl, ale hudba je fakt boží |
|
Neo (administrátor)
11.2.2010, 20.36
RFAD by se měl povinně pouštět na školách jako výchovný film proti drogám... Jediný problém vidím v tom, že ti, co chtějí s drogama zkusit něco víc, by ho asi nepochopili...
|
|
Miska007 (uživatel)
14.2.2010, 11.25
Kdo neviděl, určitě mrkněte x) Nevím jak vypadá český dabing, každopádně doporučuju nechat si to v original verzi. A nebrečet když bobinovi řežou ruku x( |
|
|
Haluch (uživatel)
15.2.2010, 18.50
Jono, ten konec je fakt smutnej, jak najednou všichni 4 skončily.... Nejhorší to má ten s tou rukou a ta jeho máma....
|
|
|
NaTioNS113 (administrátor)
15.2.2010, 18.56
Stáhnu si ho, až budu mít někdy o víkendu čas, dík za echo |
Strana: 1 2
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server