Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Drogy

Strana: 1 2

hlavní fotka
    _ (uživatel) 12.12.2009, 11.05
    Tak protože jsem tu nikde nenašel diskuzi o drogách tak zakládám. Vaše názory, postřehy, zkušenosti, připomínky, vychytávky?
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 14.12.2009, 13.42
    Nemám rád drogy, ze kterých seš na sr**ky a po nich ještě víc.
    Nevadí mi drogy, ze kterých ti je dobře jinak se ti nic vážnýho po krátký době nestane.
    Mám rád drogy, který mi nic nedělaj mimo dobrý nálady a po delší době mi nic není.
    Takže nejčastějc beru kofein v tekutý podobě. :-)
    Fabos (uživatel) 14.12.2009, 19.15
    Hm, tak teď nemám radši slov 3-( Drogy jsou, byly a budoooou :P <3
    RockFire (moderátor) 15.12.2009, 19.21
    Pro mě drogy končí větou, že nevidím přínos. Pokud se jedná pouze o přínos jednorázový, který se brzy převrátí, jak tomu u drog je, pak nemám důvod.
    Kernoll (uživatel) 12.1.2010, 20.24
    Ok. Vidím že všichni ste velci odsuzovatelé čokolády, kávy, cukru a pokud se na to díváme z psychologickýho hlediska tak i internetu...
    RockFire (moderátor) 12.1.2010, 20.31
    Řekl bych, že jsi dost inteligentní na to, aby si pochopil, o jakých drogách tu je řeč...
    hlavní fotka
    SpawN (administrátor) 13.1.2010, 17.12
    Já mám svůj názor na drogy... neberte drogy!...nikdy nikomu neberte drogy xD
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 13.1.2010, 18.49
    Yess, nemám ráda lidi co berou drogy, hlavně celníky xDD
    RockFire (moderátor) 14.1.2010, 15.39
    Ciby: Já myslím, že dají a dokonce se tak dělí, na drogy společností zavrhované a nelegální a na schvalované a legální.
    Kernoll (uživatel) 22.1.2010, 2.26

RockFire napsal/a: Ciby: Já myslím, že dají a dokonce se tak dělí, na drogy společností zavrhované a nelegální a na schvalované a legální.

Jasně takže chceš říct, že člověk na houbách nebo LSD je horší než zasranej drunkard co bije svoji ženu? :thinking:
    hlavní fotka
    _ (uživatel) 28.1.2010, 19.23
    RF: troufám si tvrdit že moc informací o drogách nemáš jinak bys takhle nepsal.. kdyztak si o tom neco nastuduj a potom poznáš že je to jenom pouhé vymývání mozků ve prospěch systému. (nemluvím tu třeba o piku nebo herionu)

jinak taky je blbost dělit drogy na:

rockfire napsal/a: na drogy společností zavrhované a nelegální a na schvalované a legální.

kdyžtak se potom rozepíšu musím ted už jít...

NaTioNS113 (administrátor) 28.1.2010, 23.39
    _: Taky o tom nic nevíš, piko není zas tak hrozné, jak se všude publikuje (systémem jeden blb napsal a ostatní zkopírovali) 3-(

Ale rockfire má pravdu. Určitě je rozdíl mezi heroinem a marihuanou, takže se určitě nějak dělí.
    Pett (uživatel) 29.1.2010, 9.34
    Můžete mí říct, proč pořád mažete příspěvky od CiByho? Byl bych rád kdyby jsi to aspon ta dotyčná osoba přečetla :).
    Markís (moderátor) 29.1.2010, 9.38
    Ano, můžeme:
    1) Neumí psát jinak, než vulgárně.
    2) Má 100% varování.
    3) Nejspíš se snaži o porušení všech pravidel co tu jsou.
    Kernoll (uživatel) 29.1.2010, 20.02
    Pravděpodobně sem přišel na to, proč tu chcípl pes...

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server