Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Win–XP začáteční zobrazení–problém

nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 2.12.2009, 14.19
    Čau
    mám takový problém s win-xp a to takový, že jak zapnu compa naskočí načítání procesoru atd... a potom ta obrazovka kde si vybírám kterého uživatele lognou. Stalo se mi to, že se mi zobrazuje jiné menu než bych chtěl. Zobrazuje se mi taková ta obrazovka mala a všude kolem černo a tam musím napsat jméno uživatele. Asi jsem to nějak omylem přenastavil, nevíte, jak to dám z5?
    Jo a nechci resetovat nastavení do výchozího
    AmadeusCz (zablokován) 2.12.2009, 14.33
    Nevím jestli to má společného stím -Tn.Cz -Někteří uživatelé operačního systému Windows 7 se nemohou dostat ke svým souborům. Může za to problém zvaný "černá obrazovka smrti".
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 2.12.2009, 15.02
    AmadeusCz: Naučili Tě už číst? Ptá se na Windows XP.

K tématu: Nevrtal se někdo v nastavení BIOSu? Protože podle popisu tohle je zadávání hesla k "administrator" v BIOSu.
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 2.12.2009, 15.05

"JiRkA" napsal/a: Asi jsem to nějak omylem přenastavil, nevíte, jak to dám z5?

Co jsi konkrétně dělal?
    nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 2.12.2009, 16.13
    Zprovozňoval jsem si ch 1.4, přidal nový hardware protože to byla nutnost a pak mi to furt nejelo tak sem nainstaloval TCP IP nebo jak to tam je proste v ovládací panely, síťová připojení, a tma sem mel ten hardware co jsem vytvořil a tam sem dal vlastnosti a dal tam protokol TCP IP a dal sem nainstalovat
    NaTioNS113 (administrátor) 2.12.2009, 16.35
    Tohle by s tím nemělo mít nic společného.. Zkus to nějak vyfotit (mobil, foťák, kamera) a upni to sem :)
    nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 2.12.2009, 16.56
    jde PRT scr pred tim nez lognu nejakeho uzivatele?
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 2.12.2009, 16.57
    Ne. Budeš to muset vyfotit.
    nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 2.12.2009, 17.14
    Mno fotak mam 2 megapixely tak pockam az dojde ze servisu fotak
    RockFire (moderátor) 2.12.2009, 17.22
    Mimochodem nechceš zkusit raději fóra k tomu určené? 3-(
    http://forum.zive.cz/
    http://jnp.zive.cz/poradna/sc-20/default.aspx?consult=1
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 2.12.2009, 17.38
    Podle mě sis jenom změnil způsob přihlašování uživatelů...

Tento počítačOvládací panelyUživatelské účty → odkaz Změnit způsob přihlašování a odhlašování uživatelů → zaškrtni Používat úvodní obrazovkuPoužít
    nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 2.12.2009, 17.43
    neo: prestne to co jsem myslel, zkusim to
    NaTioNS113 (administrátor) 6.12.2009, 14.10
    Tak co, povedlo se?

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server