Jak jste spokojení s novinkami?
Celkem 9 hlasů |
|
|
Pajah (administrátor)
27.11.2009, 17.23
Přeji krásný podvečer všem uživatelům Komunita.eu.
Po měsísích čekání jste se dočkali! Nový systém uživatelských skupin je tu! Najdete ho v horním menu pod očekávanou položkou "Skupiny". Ke každé skupině můžete vést diskusi, přidávat se jako fanoušci, jako administrátoři skupiny/či jiní oprávnní uživatelé / zakladatelé skupiny můžete nahrát její logo. Bylo taktéž kompletně překopáno uživatelské rozhraní - největší změnou je nová podoba diskusního fóra, další důležitou změnou je výměna absolutně všech ikonek, byl zěměn jejich formát, nově jsou ve formátu PNG-24, který podporuje více barev, efektů, stínování aj., rozhraní je proto svižnější, modernější a přehlednější. Veškeré informace se můžete dočíst v článku na našem blogu. Všem doporučuji na každé stránce párkrát sitsknout F5, aby se projevily všechny změny provedené v kódu stránky. S pozdravem, Pavel Hodoval, administrátot, správce, vývojář a majitel Komunita.eu |
|
|
Induras (uživatel)
27.11.2009, 17.34
Dobře ty |
|
|
Markís (moderátor)
27.11.2009, 17.41
Jo, pěkný jsi to udělal ... Jen to řešení přezdívky u příspěvku bylo přehlednější předtím. :/ A co má vyjadřovat ta ikonka v listu příspěvků? A kam zmizel počet lidí online? |
|
LeeRasS (uživatel)
27.11.2009, 18.05
Jo líbí se mi to, ale chybí mi počet lidí, zato se mi líbí skupiny a: , , a chtělo by to noví smajli, aby trošku ladily.Pudu překopat toolbar. Ale pár chyb sem zaregistroval (převážně grafický, F5 sem mačkal jak o závod a nepomohlo). |
|
|
AmadeusCz (zablokován)
27.11.2009, 19.16
Dobrá práce ,ale jak napsal LeeRass více smajlíku,tak jsem pro
|
|
|
Pett (uživatel)
27.11.2009, 19.24
Super, hned se na to jinak kouká. Akorát mě mrzí že ze sekce Sport, zmizel obrázek míče na Americký fobal |
|
LeeRasS (uživatel)
27.11.2009, 19.52
Vyzkoušel sem Youtube tag:
http://diskuse.komunita.eu/prispevek/5644 Já teda nevidím přehrávač ani po několika F5. Chyba u mě nebo ve zdrojovím kódu? |
|
Pajah (administrátor)
27.11.2009, 20.16
Skupiny funkční! Takhle nějak by skupina měla vypadat.
LeeRas:: Do toho tagu musíš vložit JEN KÓD videa, ne celou adresu, kód je to v adrese za tím "?v=" ... Je to kombinace čísel a písmen různých velikostí. |
|
LeeRasS (uživatel)
27.11.2009, 20.31
Díky, teď si to budu pamatovat.Dou vám mazat přízpěvky? Mě teda ne. |
|
Palanda (uživatel)
28.11.2009, 9.41
Mě taky ne, eště se to dopiluje =PP¨
jinak je to cool děkujeme zabijáku |
|
|
tomas.oxi (VIP)
28.11.2009, 11.11
Hodně pěkný |
|
LeeRasS (uživatel)
28.11.2009, 11.19
Ajo, podpisy, to sem nějak nepostřehnul že se nezobrazujou. A mě to připadalo divný že sou příspěvky najednou menší.Chtělo by to aktualizovat "Nápověda", teď to tak trochu vypadá, že pohlaví muž je automaticky moderátor, pohlaví žena admin. Ale nejdřív systémové chyby a pak detaily, takže na aktualizaci se nejdřív vyprdnout. |
|
Pajah (administrátor)
28.11.2009, 11.31
Dnes ráno jsem konečně dořešil chybu u obrázků skupin, odteď už se budou samy krásně zmenšovat vez těch bílých obdélníků a podobných chy, aktuální obrázky jsem opravil ručně, odtď už by to opravdu mělo fungovat.
Podpisy jsem odstranil schválně, do příspěvků se nehodí. Ještě je potřeba trochu rozmístit grafiku příspěvku, je to moc nalepené. |
|
Mikey (globální správce chatu)
28.11.2009, 15.55
Paráda, akorát diskuse neboli fórum s emi víc líbilo to staré co se týče přippěvování |
|
Pajah (administrátor)
28.11.2009, 18.56
Na jednotlivých blozích se nyní zobrazují informace o jeho autorovi.
|
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server