Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Samsung Corby

Co říkáte na ten mobil za tu cenu?
    • Za tu cenu je dost dobrý.0 % (0 hlasů)proužek
    • Designem dobrý, ale jinak ne.67 % (2 hlasy)proužek
    • Za tu cenu jsou lepší dotykáče33 % (1 hlas)proužek
    • Mám s ním blbé zkušenosti.0 % (0 hlasů)proužek

Celkem 3 hlasy

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 25.11.2009, 13.46
    Máte někdo tento mobil nebo někdo z vašich kamarádů?
    Co na něj říkáte? Podle mně je pěkný, za tu cenu dobře vybavený akorát wi-fi mu chybí, ale tak to ani neva.

Uvažoval sme dlouho co si koupit přemýšlel sme nad Nokia N97, Sony Ericsson xperia nebo sation a pak ještě Google Android G, ale nakonec sem si říkal proč zbytečně dávat tolik peněz do mobilu, když stejně během roku se zlevní a zase budou novější a novější. :)

Co se týče vzhledu tak s emi maximálně líbí. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=5zQRq29HA4I

Jinak co se týče internetu tak wifi stejně venku moc nevyužiji jen na pár místech a uvažuji spíše o placeném netu v mobilu. :)

AmadeusCz (zablokován) 25.11.2009, 17.16
    Nikdo ho zatím koho znám nemá xD.Sony Ericsson xperia bude V cz nejlepší ,budeš frajer :-D i když ještě není v Cz ,tak bych si počkal ;-)
    Fabos (uživatel) 25.11.2009, 18.03
    Tento mobil se mi totálně nelíbí :D .. Cca za týden bych měl mít N97, tak se kurvesky těšíím :) a kupodivu jen za 100€ :P
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 25.11.2009, 19.16
    Já bych bral spíš X2, nebo si připlatil za SE X10. Ty barvičky se mi nelíběj.:-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 26.11.2009, 14.43
    LeeRasS: Říkal, že za mobil nechce utrácet, a X10 bude stát nad 15 tisíc, navíc se ješě neprodává a minimálně po 4 další měsíce ještě ani nebude. Samsung Corby se mi zrovna ale nelíbí...
    Pett (uživatel) 27.11.2009, 15.38
    Mikey mě se ten Samsung ani vzhlědově ani funkčnostně moc nelíbí, jsou i lepší dotykové telefeny. Já mám nyní LG GT505 a musím říct že jsem zatím spokojený. Doporučuji.
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 29.11.2009, 19.23
    Mě také moc nesedí,určitě bych si pořídil nějaké HTC nebo LG s Wi-Fi.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server