Co říkáte na ten mobil za tu cenu?
Celkem 3 hlasy |
|
|
Mikey (globální správce chatu)
25.11.2009, 13.46
Máte někdo tento mobil nebo někdo z vašich kamarádů? Co na něj říkáte? Podle mně je pěkný, za tu cenu dobře vybavený akorát wi-fi mu chybí, ale tak to ani neva. Uvažoval sme dlouho co si koupit přemýšlel sme nad Nokia N97, Sony Ericsson xperia nebo sation a pak ještě Google Android G, ale nakonec sem si říkal proč zbytečně dávat tolik peněz do mobilu, když stejně během roku se zlevní a zase budou novější a novější. Co se týče vzhledu tak s emi maximálně líbí. http://www.youtube.com/watch?v=5zQRq29HA4I Jinak co se týče internetu tak wifi stejně venku moc nevyužiji jen na pár místech a uvažuji spíše o placeném netu v mobilu. |
|
|
AmadeusCz (zablokován)
25.11.2009, 17.16
Nikdo ho zatím koho znám nemá |
|
|
Fabos (uživatel)
25.11.2009, 18.03
Tento mobil se mi totálně nelíbí |
|
LeeRasS (uživatel)
25.11.2009, 19.16
Já bych bral spíš X2, nebo si připlatil za SE X10. Ty barvičky se mi nelíběj. |
|
Pajah (administrátor)
26.11.2009, 14.43
LeeRasS: Říkal, že za mobil nechce utrácet, a X10 bude stát nad 15 tisíc, navíc se ješě neprodává a minimálně po 4 další měsíce ještě ani nebude. Samsung Corby se mi zrovna ale nelíbí...
|
|
|
Pett (uživatel)
27.11.2009, 15.38
Mikey mě se ten Samsung ani vzhlědově ani funkčnostně moc nelíbí, jsou i lepší dotykové telefeny. Já mám nyní LG GT505 a musím říct že jsem zatím spokojený. Doporučuji.
|
|
Thend (uživatel)
29.11.2009, 19.23
Mě také moc nesedí,určitě bych si pořídil nějaké HTC nebo LG s Wi-Fi.
|
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server