Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    PSP

Strana: 1 2

tomas.oxi (VIP) 20.11.2009, 17.23
    Poradíte jaké koupit PSP? To ůplně nový nechci ;-) (jak vypadá úplně jinak)
    .. chcit to standartní ..slim ;-).. je hodně verzí různě očíslovaných ;-).. poradíte - případně linknete nějaké PSP nové za rozumnou cenu? K Vánocům ho hodlám dostat xD..
    Induras (uživatel) 20.11.2009, 18.11
    Ser na PSP Kup Si Wii :yes:
    AmadeusCz (zablokován) 20.11.2009, 19.06
    Wii neni přenosné ;-)
    Induras (uživatel) 20.11.2009, 19.09
    Jo,ale je lepší :P
    Pett (uživatel) 20.11.2009, 19.10
    Myslím že Oxi se ptá uplně na něco jiného, hoši 3-(. Moc jste mu zatím neporadili.

Hele kup si to 2 nejnovější, to 2x po tom jak teď vyšlo. Má ho hodně mojich kamarádů a jsou max spokojeni. Jinak to nový je uplně na nic. Hry na něj si stahuješ přes net za prachy, takže by jsi si je nemohl půjčovat hry mezi kamarády. Což je na nic...
    Induras (uživatel) 20.11.2009, 19.30
    Jo,promin.
    Už k tématu:peace:

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 20.11.2009, 22.18
    Mám už neceléj rok PSP Fat a jsem maximálně spokojen. :)
    Bohužel s euž neprodává.
    tomas.oxi (VIP) 20.11.2009, 22.32
    Mohly byste linknout jedno z tech novějších slim se všim všudy? wifi,mikrák atd ;-)..

EDIT: Toto je asi nejnvoejší, že? http://www.alza.cz/herni-konzole-sony-playstation-portable-psp-ice-silver-d105710.htm
    AmadeusCz (zablokován) 21.11.2009, 10.55
    tomas.oxi -Já to PSP mám;-) Je to super hračka i na cesty apd ....Hry-Fifa street 2
    Muj kamarád ho má taky ,ale on si na to sedl a má rozbitý displey :-D.
    tomas.oxi (VIP) 21.11.2009, 11.56
    Heh.. já vim, že je to super hračka xD.. já jen shánim nejnovější slim verzi xD..
    ♣DeMeTRa♣ (uživatel) 22.11.2009, 13.33
    Taky se chystám míti k vánocům PSP Slimko to nejnovější ;-)
    Jinak nedoporučuji si kupovat to new PSP-Go Bez urážky ale je to fakt strašnej šit :-D.
    Musíte si dotoho stahovat hry z Internetu za peníze a mačkání L a R je obtížné i pro malé ručičky.:-)
    nemá obrázek
    Diexx (uživatel) 22.11.2009, 13.49
    Oxi: snad tě nenaštve že nechci zakládat new topic a tak to píšu sem ...

Chtěl bych si koupit Nintendo Wii.. nejsem si ale moc jistý ....není tady někdo kdo ho má a kdo by mi poskytl nějakou recenzi? :-)
    Pett (uživatel) 22.11.2009, 17.57
    Oxi, oni asi nepochopili co po nich zde žádáš :D. Každej píše uplně mimo topic :P...

DeMeTRa: on psal že PSP Go nechce, když mu neumíš poradit, nepiš zbytečně :)...
    tomas.oxi (VIP) 22.11.2009, 18.19
    Jn všichni si přečtou půlku a nevědi vo co go xD..
    ♣DeMeTRa♣ (uživatel) 22.11.2009, 20.07
    Pett:Vím já sem radila pro všechny ;-) .
    Když teda řeknu ktomu slimku vím jen že slimku se vyrovná tak jedine fatko a to už se myslím nevyrábí ? nevím jistě ale PSP SLIM je Nejlepší to ti doporučuju !.:-)
    A jinak slim stojí cca od 4 a po 7 tisíc kč.

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server