Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    World of Warcraft

Strana: 1 2

NaTioNS113 (administrátor) 22.6.2010, 5.55
    Asi začnu zase hrát na Mystiq-u :D
    tomas.oxi (VIP) 22.6.2010, 7.09
    Hraju na spojka.org stále za undead rogua a už to tam mam dost najetý, s disco priestem sme udělali arény 25-3 :D. Sub spec jedu, ještě mam rogua na deffenderu.
    nemá obrázek
    Yamall (uživatel) 22.6.2010, 12.32
    Já teď hraju fun posterus, mám tam 80 lvl, ale GS pouhých 800, jelikož sem tam udělal hned lvl, ale equip nikde :D, přemýšlím, že pujdu zas na Equilibirum, ale tady hraju za holku a už sem si našel kámoše a ty mi fakt dost pomáhají :X Musim stihat obojí...
    Markís (moderátor) 22.6.2010, 14.27

Yamall napsal/a: přemýšlím, že pujdu zas na Equilibirum, ale tady hraju za holku a už sem si našel kámoše a ty mi fakt dost pomáhají :X Musim stihat obojí...

Gayík. xD :-*
    nemá obrázek
    Yamall (uživatel) 22.6.2010, 20.20
    xD Né to nejsem :D Ale všichni jsou k tobě hodní, když máš skin holky a já si navíc dal takový luxus jméno: "Terezqa" a z něj je každej kluk udělanej :D

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server