Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Windows media player

tomas.oxi (VIP) 13.11.2009, 21.40
    Nejde mi spustit windows media player vůbec..kliknu na něj a porstě se nespustí..jakoby nereagovalo.. když dám song/video a dám spustit v WMP tak taky nic..nevíte co s tim?;-)
    MAK (uživatel) 13.11.2009, 22.36
    :) www.stahuj.cz

zadat tam SMplayer

nepoužívat sra*ku jako je WM player :D

Problém? vyřešen
    Mr. Gegeš (uživatel) 13.11.2009, 22.40
    reinstal winů bez zálohy dat protože jinak ti to nepujde furt ;-)
    Pett (uživatel) 13.11.2009, 22.42
    Nebo si stáhni v lepším případě KMPlayer :P.
    tomas.oxi (VIP) 13.11.2009, 22.45
    Tu "srač*u" budu používat..mám klavesnici na který tp je optimalizovaný pro WMP..navíc to de stylově hodit do lišty..a sračka to neni..mam narvanej PC codekama, takže je jedno jestli to je VLC player nebo tohle..když máš codeky ;-)..nevíš kámo xD..
    MAK (uživatel) 13.11.2009, 23.16
    :) Zkus si zjistit kolik to žere paměti.. a kolik žere ten SM Player

Ta klávesnice oki :) ale to oželíš v pohodě. Budeš mačkat mezerník místo toho tvýho tlačítka no
    tomas.oxi (VIP) 13.11.2009, 23.20
    Bacha žádný tlačítko xD.. +/- zvuk, úplný utišení, stop/pause/play,další - předešlá + další xD..tyhle tlačíkta sou pro to optimalizovaný..PC mi to nijak nezpomaluje a je propojenej s dalšíma prográmkama..to je jedinej standartní program kterej mi neva..
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 14.11.2009, 14.40
    Třeba je blbej odkaz na něj.
    zkus: C:\Program Files¨Windows Media Player\¨wmplayer.exe , pokud si neměnil cestu.
    Jinak na mp3 je dobrej aimp2, kterej mi multimedální tlačítka bere dobře.
    tomas.oxi (VIP) 14.11.2009, 15.55
    Nejde :/ ..Ale bratrovi v PC profilu jde ..to je divný..
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 14.11.2009, 20.15
    Zkus ho přeinstalovat, stáhni si nejnovější verzi (leč ji třeba máš) z webu Microsoftu a přeinstaluj ho. Jinak osobně preferuji kombinaci: jakékoliv video - VLC media player, jakákoliv hudba - Winamp.
    tomas.oxi (VIP) 14.11.2009, 20.45
    No to je hezký, že mi doporučujete prográmky,ale chci to vyřešit.. bratr na stejném PC má profil a já svůj a jemu to de..divný :/..

btw: VLC mam taky ;-)..
    NaTioNS113 (administrátor) 15.11.2009, 1.41
    Tomas.oxi: Většina klávesnic není nastavená na určitý přehrávač, ale na přehrávač který máš nastavený jako hlavní ;-)

Mě osobně se po stisknutí tlačítka MEDIA, otevře the KMplayer ;-)
    tomas.oxi (VIP) 15.11.2009, 7.04
    Jo to cim, že to jde předělat, ale prostě se ptám na něco úplně jinýho..

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server