Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Svátek Martin

Mr.VladdiS (uživatel) 11.11.2009, 15.32
    čau komunito, jelikož znám pár Martinu z Chmatu i jinak, tak bych chtěl popřát Martinům všechno nejlepší k svátku, především FaboŠovi, Hawkinovi a dalším Martinům, které znám.

Zdar kucí :peace:
    MAK (uživatel) 11.11.2009, 15.45
    :P Třeba já?!
    Mr.VladdiS (uživatel) 11.11.2009, 15.53
    Jo Sorry MAKu, všechno nejlepší
    RockFire (moderátor) 11.11.2009, 16.35
    Přidávám se a dokonce si odpustím i poznámku, kolik by tu těch témat mohlo pro každé jméno být, ale jestli to udělá i přísněješí Jirek je ve hvězdách :-P

Jsem moc mírnej
    Markís (moderátor) 11.11.2009, 16.51
    No, mohlo by se udělat něco jako topic "Přejeme", jako bylo na CH fóru. :thinking:
    tomas.oxi (VIP) 11.11.2009, 18.13
    Omg co máte pořád s tim " na CH foru" .. tohle je komunita.eu a ne chmatakov.cz.. příde mi blbý to jaksi "kopírovat" ..myslím, že si to snad ani pajah nepřeje..někde to snad i psal..
    Pett (uživatel) 11.11.2009, 18.59
    Uvidíme jak rozhodne Pajah, ale myslím že tolik témat k svátku tu zas za rok není.
    Jinak se taky přidávám a přeji všem Martinům všechno nejlepší.
    tomas.oxi (VIP) 11.11.2009, 19.03
    Pett: Ne nemyslim tohle konkrétní téma..ael to o CH foru pořád..
    RockFire (moderátor) 11.11.2009, 19.03
    tomas.oxi: Samozřejmě, že je toto Komunita a né chmatákov, ale proč nepřenést inteligentní prvky tamější diskuse sem? Uživatelům to zjednoduší a zpříjemní pobyt na webu a budou se raději vracet. U tohoto tématu to sice asi tak uplně pravda není, že to moc pomůže, ale řekni, co se ti líbí víc? Když otevřeš sekci a tam je 100 témat s přáním k svátku či jedno? Bude tě pak zajímat, jestli je to na nějakým chmatakov.cz?

Tou poznámou nějaký chmatakov.cz se pochopitelně nechci dotknout ani Gizma a hry, ani Mikyho a webu ;-)
    Markís (moderátor) 11.11.2009, 19.28

tomas.oxi napsal/a: Omg co máte pořád s tim " na CH foru" .. tohle je komunita.eu a ne chmatakov.cz.. příde mi blbý to jaksi "kopírovat" ..myslím, že si to snad ani pajah nepřeje..někde to snad i psal..

Diskuse je jen přejmenované fórum.
    A fórum je na Chmatákově.
    ...

:-O

Stejně, mít jeden topic pro jednu věc je lepší, než chaos, když jich tu budou desítky.
    RemorseleSS (uživatel) 11.11.2009, 19.46

tomas.oxi napsal/a: Omg co máte pořád s tim " na CH foru" .. tohle je komunita.eu a ne chmatakov.cz.. příde mi blbý to jaksi "kopírovat" ..myslím, že si to snad ani pajah nepřeje..někde to snad i psal..

Přiznejte si už, že 99% lidí je tu z CH, takže se o tom mluví a mluvit bude.
    Pett (uživatel) 11.11.2009, 19.47
    Nemám nic proti tomu, aby se zde zavedlo taky "Přejeme". Jak psal RF, jde pouze o to to přesunout inteligentní topic sem.
    MAK (uživatel) 11.11.2009, 20.00
    :) Podle mě na tomto portálu hrozně omezujete to co je. Nikdo krom Vaší Skupiny (VS) by tohle neudělal.. žádná holka žádnej obyč. kluk co nerozumí PC. Tomu příjde topic přejeme jako kravina do který psát nebude
    tomas.oxi (VIP) 11.11.2009, 21.59
    Ale já neřekl skoro nic o tomhle topicu..nemělo to tak viznít aspoň ..jen se mi nelíbí pořád jak je tu " jako na CH foru" .. to zní jako druhý cho forum..prostě ne ;-)..
    Fabos (uživatel) 11.11.2009, 22.38
    Díííky Chlapi :-[:D

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server