|
|
Mr.VladdiS (uživatel)
31.10.2009, 0.27
Hraje někdo? Je to vlastně hra kde proti sobě bojují 3 starověké kmeny. Římani, Germání a Galové. Bla Bla Bla.
Pokuď chcete hrat,klikněte na tenhle odkaz: http://www.travian.cz/ a tak se regněte na server CZ 5 tam hraju. Mě to baví ale čekám na restart nějakého serverů, protože tenhle jsem začal hrát měsíc po začátku. GL and HF při hraní. Mr.VladdiS //: Jireky: Reffer odkaz, 35%. |
|
|
dj barta (uživatel)
31.10.2009, 18.41
to teda ne na mozzile se mi nacte naka stranka a hned se to zacne vtirat atd. |
|
Thend (uživatel)
31.10.2009, 19.45
Nehraju.
|
|
|
Markís (moderátor)
31.10.2009, 21.29
Jo, hrál jsem to, ale už ne, vždy po startu serveru se na mě všichni sesypou a pak už házím účet do koše.
|
|
|
Mr.VladdiS (uživatel)
1.11.2009, 9.13
Jireky si normální 35 % za reffer? Četl sis pravidla? Ano je tam, že se reffer nesmí vyskytovat v tématu, ale taky tam není napsaný, že mi za něj máš nasypat 35%. Jako sorry, ale tohle je moc. Není to ani Chmatákov forum ale komunita, kde se lidí mají bavit apod, ne, že je vybanuješ a čau.
//RockFire// I zábava musí mít svá pravidla. Tím že jsi se registroval jsi prohlásil, že jsi je četl a souhlasíš s nimi, a proto za ně můžeš dostat třeba i BAN, pokud moderátor uváží. //: Jireky: Jsou to pravidla. PRAVIDLA. A Ty jsi je porušil a musíš počítat s tím, že za to dostaneš trest. To si fakt myslíš, že na to budu kašlat a že vás tu nechám dělat tyhle kraviny? Nějaké přiblblé obohacování sebe pomocí reffer odkazů tu prostě nebudu trpět a tečka. |
|
Robo0000100 (uživatel)
1.11.2009, 11.30
Hral sem jednou na Speed servery ,dal sem na to 5€ na Zlatky ale pak mě to přestalo bavit |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server