|
Mikey (globální správce chatu)
21.10.2009, 23.39
Ahoj,Většina z vás se v tom tady určitě nevyzná, ale vím, že zde je i pár profíků Podle mně dobré ceny a nejspíš byhc bral ten 3. tarif pro jedne projekt, který bych chtěl udělat kolem Vánoc nebo po Vánocích. Ovšem nebude to žádný malý a levný projekt, takže proto tak velký prostor. http://shaho.cz/ |
|
|
Mr. Gegeš (uživatel)
22.10.2009, 19.24
Podle toho, co tam budeš chtít dělat Já teď taky na jednom projektu makám a mám hosting i s doménou u Kapusty |
|
|
Markís (moderátor)
23.10.2009, 15.47
Pěkně pojmenovaný tarify ... ... není nad originalitu. |
|
|
Lugi (uživatel)
23.10.2009, 16.37
Mikey: shaho.cz není plátcem DPH a tudíš je to asi nelegální hosting takže kdyby na to někdo přišel můžeš všechno ztratit. Shaho dokonce hostuje všechny weby u na jednom stroji což není dobré
osobně jsem byl u profitux.cz odkaď jsem odešel protože jsem zameškal platbu - naštěstí poslední zálohu poslaly zadarma dále mohu doporučit krásný "zeleninový" hosting kapusta.cz a nyní jsem se svým posledním projektem na flyweb.cz kde maj neuvěřitelnou podporu která mi vždy vyšla vstříc - mohu jen doporučit, několik strojů a úžesnej administrační panel |
|
Pajah (administrátor)
23.10.2009, 19.49
Já si zase nestěžuju na gigaserver, komunita.eu běží na jejich VIP tarifu a šlape jako hodinky. |
|
Neo (administrátor)
24.10.2009, 23.26
Co to je za blbost? Proč by neplátci DPH měli být nelegální? Jeden stroj pro všechny weby není nutně zlo, pokud jich tam nejsou tisíce a ten server není 100% vytížen po celý den... Nezkoumal jsem to, ale pokud na tom jednom stroji nemají i oba nameservery a mailserver, pak to problém není. Většina hostingů je prostě několik samostatných strojů, a je v podstatě jedno, jestli mají jeden server nebo deset. Kvalitní hosting, který hostuje např. databáze na samostatných strojích, za takové ceny neseženeš. EDIT: Jeden nameserver mají na tom serveru s weby, což není ideální, ale ten druhý mají aspoň jinde... No a mail server jim na tom serveru běží, takže taky nic moc, no. EDIT 2: A kdyby tě to zajímalo, tak vlastní dva servery - s01.shaho.cz a s02.shaho.cz. |
|
|
Lugi (uživatel)
25.10.2009, 0.18
Neo: kdysi se psalo na WT že shao je nelegal každopádně pokud má dva stroje tak je to dost nepříjemné protože mám za to že na nich jede nějaký warez foru co prý není dobré (google) |
|
Neo (administrátor)
25.10.2009, 10.36
Díval jsem se do jejich kontaktů a do živnostenského rejstříku. Provozovatel podniká legálně, má vyplněné IČ a odpovídající živnost. Pokud neokrádá stát na daních, tak je to zcela legální.
Tobě jako zákazníkovi to může být jedno... Warez fóra jsou hostovaná na mnoha webhostinzích a neznamená to, že Google pak všechny weby hostující právě tam vyřazuje nebo shazuje. Jako zákazník to ovlivnit nemůžeš, proto tě za to nebude trestat ani Google. Takhle vznikají bludy... Kdysi se psalo... Mám za to... Prý... Jedna paní povídala... |
|
|
Sammyk (uživatel)
26.10.2009, 16.56
Prd. Trošku zaspamujeme chat a laguje celá komunita + asi je ten chat zle napísaný, včera keď sme mierne spamovali a chcel som znova načítať chat tak sa stalo totok: http://file.qip.ru/file/105472335/7119c7f4/O_O.html RAMku to furt plnilo až sa to nakoniec po 10 minútach rozbehlo a RAMka ktorú žarala Opera klesla na narmál. |
|
|
RemorseleSS (uživatel)
26.10.2009, 22.25
Mě s toho spadnul Firefox úplně Jinak, taky doporučuju Kapustu, neměl sem s ní zatím žádnej problém |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server