|
Pajah (administrátor)
26.9.2009, 0.43
Možná jste si všimli, že se tu delší dobu nic neděje, nepřibývají žádné nové funkce, aktivita uživatelů je minimální atd.
Proto zakládám toto téma, tím Vás uživatele vyzývám a zároveň žádám o Vaše názory, nápady a připomínky. Pokud nemá Komunita.eu skončit dřív, než začala, bude zapotřebí rozšířit repertoár nabízených služeb a funkcí, ale hlavně budou potřeba noví aktivní uživatelé, kteří prostě a jednoduše tvoří veškerou obsahovou část tohoto (ale i jakýchkoliv jiných) komunitních portálů. Pokud se máme protlačit, bude potřeba veliká a efektivní reklama a především Vaše pomoc. Proto Vás všechny žádám o naši podporu – prosazujte tento server mezi kamarády, rodinou apod. Dokažte, že jste členy této komunity, umisťujte si do svých podpisů na ostatních webech či fórech náš userbar, přidávejte si na Vaše stránky banner. Teď nechávám volný prostor Vám, je jen na Vás, jak vše dopadne. Prosím zde do tématu veškeré podstatné a konstruktivní rady, tipy, připomínky a nápady na nové funkce, služby, reklamu atd. S pozdravem, Pavel Hodoval, zakladatel, provozovatel a vývojář Komunita.eu |
|
|
J.u.r.a.m.r.a.z (uživatel)
26.9.2009, 13.20
Ale ono se to rozjede, já mám taky teďka Chmatákovský server, a potřebuju taky aby se to rozjelo. Ale jak se říká: ,,Nemůžeš sklízet hned po zasetí" |
|
|
Markís (moderátor)
26.9.2009, 18.29
Pokud vím, časové pojmy "deset měsíců" a "hned" se od sebe drobet liší.
Jinak, aby tu bylo dost lidí, to by znamenalo fakt hodně práce, takže se do toho zapojte všichni, co tohle umíte přečíst, ať z toho taky něco máme. |
|
LeeRasS (uživatel)
26.9.2009, 20.06
Nová funkce? Co takhle zviditelnit můj toolbar.
Taky si myslím, že lidi sem přídou, ale odejdou protože jim chybý RSS. Já bych reklamu dělal, jenže na fórech maj strach z konkurence a tak podpis de do háje. |
|
|
tomas.oxi (VIP)
26.9.2009, 22.15
Komunita je skvělej komunitní portál..akorát prostě nejsou lidi..chce to prostě nalákat lidi a dát reklamy kam se jen dá.. pokusim se pomoc |
|
Thend (uživatel)
30.9.2009, 16.34
Nechat,nechat!Aspoň ty blogy,zrovna jdu psát článek do "Můj život" Komunitu musíme propagovat,mně napadlo udělat venku grafity,aspoň si to někdo přečte. |
|
Mikey (globální správce chatu)
4.10.2009, 13.45
Co takhle udělat letáky a naházet lidem do schránek? |
|
LeeRasS (uživatel)
4.10.2009, 14.55
A zaplatíš tisk plus papír?
|
|
Mikey (globální správce chatu)
4.10.2009, 16.10
Nemyslel jsem nějaké profi, prostě obyčejný papír a na tom nějaký text nebo pozvánka černým.Ale i tak je jasné, že když chceš něco pořádně rozjet, že do toho většinou musíš investovat dvě věci čas a peníze s tím se musí počítat, |
|
|
MAK (uživatel)
4.10.2009, 19.16
Obecná problematika, jde o to, že komunita nepřináší nic nového, revolučního.
|
|
Pajah (administrátor)
4.10.2009, 20.38
To bych chtěl změnit. Dostal jsem takový lišácký nápad pro diskusní fórum tady. Udělat z něj něco ve stylu "google wave". Prostě vlákna, do terých můžete přidávat a sdílet cokoliv - obrázky, videa, časem i různé idgety - třeba poslední písničku, kterou jste právě poslechli, část mapy z Google atd. Přidávání příspěvků by probíhalo bez načítání stránky. le nevím, jestli zrovna toto pomůže, je to sice originální prozatím, ale prostě je potřeba reklama. A asi bych se orpavdu přiklonil k těm letákům. Mám rychlou, laserovou, a malospotřební tiskárnu, barvy by tam měly vydržet pár let, takže opravdu asi nějaké drobné letáčky udělám.
|
|
LeeRasS (uživatel)
5.10.2009, 19.04
A co udělat v nastevení položku vzhled a tam obrázky, barvy které si můžete změnit?
Samozřejmě omezené počtem a velikostí dat. Ale za příplatek, nebo když jste VIP, tak si můžete změnit potom fonty, víc barev, víc obrázků, vlastní smajluse,... A možná by to něco hodilo => větší reklamy. |
|
_ (uživatel)
5.10.2009, 19.20
řekl bych že v tom topiku to frčí nejvíc |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server