Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Kickbox

Aspire (uživatel) 12.8.2009, 0.00
    Poslední dobou mě pořád láká tento bojový sport, ale kde bydlím není žádné centrum kde by se to dalo učit a tak sjem brouzdal po internetu, dke sjem anšel několik knih s návodem a také na youtube je pár videi a chtěl bych se zeptat ejstli je takhle dobré třeba trénovat doma? A nebo ejstli někdo má nějaký návod na netu a nebo to někdo dělá tenhle sport. děkuji za odpovědi .-)
    nemá obrázek
    Lososejk (uživatel) 12.8.2009, 10.09
    Trénovat doma to je zbytečnost, moje mladá to dělá už 6 let a jako uvažoval jsem taky mezi boxem a kick... Ale jebat :-D
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 12.8.2009, 10.15
    Kravina, ne ? :-O
    D!ereS (uživatel) 12.8.2009, 13.04
    Doma je to absolutní nesmysl a nemá to sebemenší význam. I kdyby se ti podařilo nabrat doma správnou fyzičku, stejně se tu techniku bez trenéra nenaučíš, nehledě na to, že většina těch věcí se trénuje ve dvojicích.
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 12.8.2009, 15.04
    Na kick se doma vyprdni. Jeď do Londýna, dej se k ňáký firmičce, po pár fotbalovejch utkání se prát naučíš.:-)
    Jinak mě by to doma nebavilo, prostě potřebuješ ring, jinak to není ono.
    Mr. Gegeš (uživatel) 24.8.2009, 22.13
    Já dělám (Začínám - asi 3 měsíce) ValeTudo a je to celkem funny =)...

IMHO se na to doma v*yser, minimálně ve dvojicích a hlavně - s trenérem ;-)

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server