Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Windows či Linux

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 15.41
    Jelikož dneska už mě PC dost štval musím s ním něco udělat a nwm jestli si mám radši koupit CD Windowsu a přeinstalovat ho, nebo si mám dát Linux:-) Nwm zase jestli na Linuxu by mi šlo GTA atd.. :-)

Musím s tím udělat něco co nejdřív. Takže pls help.-)
    hlavní fotka
    CrazyDog (uživatel) 1.1.2009, 15.43
    Jedíně LINUX a když linux, tak Ubuntu
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 1.1.2009, 15.50
    Souhlasím s CzrayDogem, stáhni a nainstaluj Linux.
    Dog: Nemusí mít Ubuntu, tam už jde jen o to, které grafické rozhraní se mu bude více líbit.

Můžeš se podívat na http://ubuntu.cz/ , dole pak máš odkazy na podobné verze Linuxu (Xubuntu, Kubuntu).
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 17.18
    Tak asi Linux teda:-) Komu by se chtělo za 2litry kupovat CD Windowsu.-)
    Markís (moderátor) 1.1.2009, 17.20
    Stačí znelegalizovat :lol:
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 17.20
    Jireky: To sice jo, už sme to tak měl i 3x, ale tak skusím něco new:-)
    Markís (moderátor) 1.1.2009, 17.25
    Tak, ať se Ti to povede, změna je život ...
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 17.27
    Jireky: Jireky dík, snad se nic nepokazí, třeba, že by se to v polovině najak podělalo a pak už by nešel PC vůbec..-O
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 1.1.2009, 19.13
    To se opravdu stát nemůže :).

Ubuntu je taková nejpřívětivější distribuce, grafické rozhraní už je jedno, já používám XFCE.
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 1.1.2009, 19.34
    Ja si myslim že linux je spíše na práci... Ale myslim jako normální uživatel to nerozezná...
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.1.2009, 20.59
    Když jsme u toho Linuxu či Windowsu,je pravda,když máte na Linuxu internet,jde vám pomaleji než na Windowsu?Můj táta měl Linux a stránky mu nabýhali pomalu tak nevím teď jestli je to špatným připojením nebo tak....
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 1.1.2009, 21.56
    Ne, to určitě nebylo Linuxem... :)

BTW, Linux má lépe napsanou síťovou vrstvu, takže něco by ti mělo jet ještě o něco rychleji (torrenty). Ale u surfování to nepoznáš.
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.1.2009, 21.58
    Já si také myslím,ale kdo potom vězí ten háček?Ani sem si nemyslel,že se něco takového stane a připojením k Internetu také problém nemáme.
    tomas.oxi (VIP) 2.1.2009, 0.11
    Já radši teda Windows..:)
    Warson (uživatel) 3.1.2009, 12.23
    No ja zatím používám XP ale jen kvuli hram, jinak doporucuju Linux (asi jednu z verzi Mandriva) je dobre zabezpecej ale taky slozitejsi na ovladani

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server