Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Komunita.eu v novém kabátě

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 16.7.2009, 14.50
    Zdravím všechny uživatele,
    jistě jste si všimli, že Komunita.eu má zcela nový design. Moc bych za to chtěl poděkovat SoNNymu, který vytvořil veškerou grafiku a navrhl uživatelské rozhraní. Přecházíme do moderního, barevného a veselého vzhledu.

Další věcí jsou Blogy.
    Odedneška si můžete psát vlastní blog, publikovat zde své články, názory atp. Na výběr máte prozatím ze čtyř šablon.

Dalších, drobnějších změn, se dočkal uživatelský panel, teď je přehlednější, najetím na svou přezdívku vám vyjede nabídka s odkazy. Další úpravy se dočkal formátovač textu (pod těmito velkými psacími poli, pro editaci a formátování textu).

Dále bych moc chtěl poděkovat firmě Střechy Pavel Hodoval (http://www.klempir.cz/), která nás ode dneška oficiálně sponzoruje.

Upozorňuji, že VIP uživatelé už mají funkční vlastní úložný prostor.

Teď už je jen na vás, jak služby využijete a doufám, že ohlasy budou jen kladné, budu však velice rád za jakékoliv tipy, připomínky a návrhy, jak vše vylepšit.

S pozdravem,
    Pavel Hodoval
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 16.7.2009, 14.56
    Super,trošku mi to připomíná Vistu. :-D

Ups,měl sem to v cache...dobrá práce. ;-)
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 16.7.2009, 16.13
    Tada jediný co nechápu: proč je tady zelená s modrou dohromady? Nechal bych jen tu pěknou modrou :)
    Markís (moderátor) 16.7.2009, 16.19
    Pche, zelená barva s modrou náhodou dobře ladí.
    tomas.oxi (VIP) 16.7.2009, 16.32
    Dost LuXusní..fakt se mi to líbí..nemám slov ... :-D
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 16.7.2009, 16.37
    Upozorňuji, že je třeba si pročistit cache nebo několikrát stisknout na stránkách klávesu F5, jinak se Vám bude obrazovat původní design a vše se rozhodí.
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 16.7.2009, 20.12
    Barevná kombinace se mi líbí, je to pěkný :)
    hlavní fotka
    _ (uživatel) 16.7.2009, 21.59
    Jsem nadšen xD Je to udělané fakt dost luxusně. Dobrá práce... :-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 17.7.2009, 10.39
    Chtěl bych upozornit, že byla opravena kritická chyba ve Firefoxu, Google Chrome a Internet Exploreru, kde prakticky nefungoval javascript - Teď už funguje hodnocení článků na blozích i zobrazování fotek. Je však nutné opět si vymazat cache prohlížeče či mačkat F5. :)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 17.7.2009, 13.50
    Možná by bylo lepší udělat tam nahoře jak je modrá s přechodem na bílou mírnější přechod, né tak ostrej, nebo sem ještě nedostatečně mačkal F5?:thinking:
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 17.7.2009, 14.16
    Ty woe maras příjdu sem a teď na mně vybafne taková to krása, to mně tu bude hned více bavit, když mně vždy přivítá takovej pěknéj barevnéj design. :-O Paráda hoši. Fakt borci.;-)
    hlavní fotka
    _ (uživatel) 17.7.2009, 14.29

LeeRasS napsal/a: Možná by bylo lepší udělat tam nahoře jak je modrá s přechodem na bílou mírnější přechod, né tak ostrej, nebo sem ještě nedostatečně mačkal F5?:thinking:

jeste mackej... :lol:
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 17.7.2009, 14.49
    Špatně sem to vysvětlil, pardón, udělám lepší když dám screen:
    http://www.maxipicture.cz/uploaded_files/136/1247834930-prechod.PNG
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 17.7.2009, 15.06
    woow, pěkný :D Vychlamaní smajlíci nejlepší xD
    hlavní fotka
    _ (uživatel) 17.7.2009, 15.07
    Aha tak to potom jo... spatne jsem te pochopil...

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server