|
Thend (uživatel)
14.7.2009, 23.34
No,snad to pochopíte sami.<b> - já <a> - on <a>hej a nevíš oc ot je masturbovat?? <b>Vím. <a>co? <b>K čemu to potřebuješ vědět? <a>někdo mi to psal <a>a ja se zeptal co to je a nechtěl mi odpovědět <a>a všichni ze tridy mi rikaji jeslti masturbuju co to je???? <a>a kdyz reknu nevim a kdyz reknu jo smejou se <a>co to je?? <a>? <a>nikdo mi neodpoví <b>čekej... <b>Já ti to řeknu. <a>proc na co mam cekat? <a>ale neukazuje se mi ze pises <b>Masturbace je sexuální aktivita, při které se žena, dívka nebo muž, chlapec sám sexuálně dráždí. <a>? co?? <b>Pochopil si to? <a>nn <b>Do jaký třídy chodíš vlastně? <a>do 6 <a>proč? <b>Protože... <b>Kolik ti je? <a>12 <a>proč? <a>procože? <b>http://cs.wikipedia.org/wiki/Masturbace <a>?? <b>Tohle snad bude stačit... <a>Hej!!! <a>co to je davas mi tam sproste obrazky!!!!! <a>du si hned smazat historii! <b>Chtěl si vědět co to je... <a>no ale <b>Tak já ti to vysvětluju. <a>nevysvetlujes davas mi tam sproste odkazy! <b>Tam je i text... <a>no a co <a>raci tam nepujdu <a>tak to okopiruj ten text pls <b> <a>uz dosli rodice kdyby to videli <b>Při masturbaci se lidé vzrušují i erotickými představami. Masturbace nahrazuje nebo doplňuje pohlavní styk. Pro vzrušení se používají obvykle jen ruce, případně různé pomůcky. Masturbace je primárně vnímána jako náhradní aktivita k uvolnění erotického napětí v případě nemožnosti sexuálního styku s partnerem. Ve skutečnosti však lidé masturbují, ať mají partnera, či ne. Ženy si obvykle dráždí poštěváček, vulvu, pochvu (viz prstění), případně i prsa a další erotogenní zóny. Relativně často používají umělý penis, tzv. robertek (v anglicky mluvících zemí znám jako dildo). Muži si téměř výhradně rukou dráždí penis, případně i další erotogenní zóny. Masturbace je přirozená sexuální aktivita. Sexuologové v současnosti zastávají názor, že člověku neškodí, naopak je obvykle považována za zdraví prospěšnou.[7][8] Podle některých názorů může častá masturbace u mužů snižovat riziko vzniku rakoviny prostaty.[9] Na veřejnosti může být projevem exhibicionismu. V minulosti byla masturbace kvůli velkému vlivu některých, k tomuto fenoménu netolerantních, náboženství zakazována (tabu). I dnes se podobné odsuzující názory v některých společnostech považují za správné. Naproti tomu v některých kulturách může být součástí náboženské sféry - tak tomu bylo u mužské masturbace např. ve starověkém Egyptě v návaznosti na tamní mýtus o stvoření světa bohem Atumem prostřednictvím sebeukojení[10]. <b>Souhrnné poučení o onanii Onanie (sebeukájení, sebeuspokojování, sebeprznění - odborně masturbace, ipsace) je dráždění pohlavních orgánů, které si chlapci (méně často i děvčata) provádějí sami, nejčastěji třením pomocí ruky. Onanie u chlapců Může se objevit již dávno před pubertou. Příčinou je buď svedení nesprávnými kamarády, nebo bezděčné hraní a manipulace s pohlavním údem, nebo i špatná hygiena pohlavního údu. Špatná hygiena vede k lehkému podráždění předkožky žaludu, které svědí. To nutí chlapce, aby si předkožku i žalud třeli rukou. Tak si vybavují příjemný pocit a k tomuto počínání se vracejí sami, i když podráždění předkožky pominulo. Již v časném dětství se onanie může stát návykem - učitelky v mateřské škole s tím mají zkušenosti … - zkušená učitelka pozná z tváře děcka, že prožívá určitou slast. … <b>Musím cs. <a>cau (po pár hodinách) <a>uz tu jsi <b>Čus,jo. <b>Pochopil si to? <a>masturbujes? <a>? <b> <a>to trochu ale dovYSVETLIL MI to nekdo jiny§ <a>masturbuješ? <b>Nejdřív mi odpověz ty. <a>odpovedel tam to jsem nepochopil uoplne ale dovysvetlil mi to nekdo jiny <b>A kdo? <a>a ted ty odpovez <a>ne první jsem se zeptal já <b>Jak kdy. <b> <b> <a>tak jo? <a>priznej se! <b>Proč to potřebuješ vědět? <a>priznej se! <a>jo? <b>K čemu zas?Jsme na soudu? <a>jo <a>¨jo? <b> <a>si ve zpovednici <a>priznej se <a>jo? <a>a jak tzo mam delat? <b>Ty nevíš, a vůbec,chceš? <a>? <a>odpovez <a>nevim <b>Ale na co? <a>mastis? <a>jo ńebo ne? <b>Proč se ptáš? <a>protoze se ptam§ <a>omg odpovez! <a>nic ti neudelam! <a>rychle ja za chvili musim <a>jak mam masturbovat?? <b> ... <b>Zítra ti to vysvětlím... <a>proc zitra? <a>neodkladej co muze dnes <b>Protože musíš zachvíli jít. <a>nemusim kecam <b> <a>no tak jo musim ale az za chvili <b> <a>no rychle <a>a masturbujes ty? <b>No. <a>tak jo nebo ne?? <a>jake no? <b>No,jo. <a>jo??? <a>ä jak???§ <b>To bych tě musel znát líp... <a>proč? <a>proč?? <a>jmenuju se vavran hubrda a je mi 18 let <b>Na tom obrázku si to viděl ne? <a>nn <b>Mám ti ho poslat? <a>nn <a>a na co to je? <b>Aby si věděl,ajk máš masturbovat. <a>ale to masturbovani <b>Uvolňuje tě to. <a>? <a>co? <b>Nebudeš mít v dospělosti problémy s pohlavním stykem. <a> ???? <a>jak uvolnuje?? <a>¨jdu to delat! <a>a to me hned uvolnuje?? <b>Ne,až po čase. <a>jak po case?? <a>jako ze to budu delat dlouho? <a>nebo casto? <b>Ne,to pocítíš sám. <a>a za jak dlouho? <a>me tz uvolnuje? <a>priblizne <a>? <b>Musí tě něco vzrušovat,třeba nějaká nahá ženská. <a>a tebe to u´volnujeM <a>? <b>Jo. <a>jak zrusovat? <a>vzrusovat <a>? <a>a za jak dlouho mew to uvolni?????? <b>Že se ti postaví penis. <a>a za jak dlouho???? <a>me to uvolni? <b>To ucitíš sám... <a>a jak mam udelatz aby me to vzrusovaLO? <a>a za jak dlouho treba tebbe??? priblizne pls <a>???????? <a>a za jak dlouho treba tebbe??? priblizne pls¨??????? <a>jsi tu?? <a>ty tu nejsi? <a>ty si **** <a>odpovez pls <a>prosim <b>Koukat třeba na nahou ženskou. <a>ale <a>to masturbovani <a>ale ja nemuzu koukat na nahou zenskouz <a>to je zakazäne <a>a tys koukal?? <a>a za jak dlouho me to uvolnuje? <b>Jj,nevím,podle toho,jak si vzrušený. <a>a jak teda???? <a>jak etbe treba priblizne? <a>¨¨ <a>¨? <a>? <b>Tak když koukáš třeba na nějakou nahatou ženskou a líbí se ti,automaticky se ti postaví. <a>ale kdyz masturbuiju <a>za jak dlouho ??? <b>Já nevím,když to má jinak,jeden třeba za minutu a druhej za 30 sekund a třetí za 7 minut. <a>ale nesmim koukat na nahatou zenskou <a>a co se stane pak za tehc 7 minut treba nebo za minutu? <b>Dojde k uvolnování. <a>? <a>a cvo se mi stane? <a>prosim <b>Začneš vylučovat spermie. <a>co?? <a>a za jak dlouho treba tebbe??? priblizne pls <a>sry <a>to sem nechtekl napsat <b>Já nevím 5 minut. <a>ale ja nemuzu koukat na nahou zenskou <b>Tak koukej na chlapa... <a>¨no ani to nemuzu <b>A co můžeš? <a>hej ale já ti něco řeknu ale pššššt <b>No? <a>ale nikomu to neřekneš!!!!! <b>Neboj,neřeknu. <a>¨já to zkoušel <b> <a>a nic <b>Tak ještě nejsi vyvinutý. <a>aha <a>a kdy budu? <b>Až ti bude 13 let. <a>aha <a>tak to si pockam mesic <b>Jj,hodně štěstí. <a>?? <a>v cem? <b>No,v tom masturbování. <a>ale rikal jsi ze ja tio nemuzu <a>rikal jsi ze to ja nemuzu <a>nebo jsi to jen napsal nevim jeslti jsi to i rekl <a>?? <a>tak jak hodne stesti? <b>Můžeš až budeš vyvinutej!!!V tom,že se ti to podaří! <a>promin <a>ale ja uz fakt musim <a>cau <a>* <a>čau <b>Jj,dobrou noc. |
|
|
Lugi (uživatel)
14.7.2009, 23.58
Je to moc dlouhýýýý.... Přijdu o moc když si to nepřečtu?
|
|
|
khark (uživatel)
15.7.2009, 0.21
přídeš |
|
|
Markís (moderátor)
15.7.2009, 9.32
Nepatří to sem? |
|
FeRDa (uživatel)
15.7.2009, 11.48
+5% (1c.) BTW: Zbláázni sé.. |
|
LeeRasS (uživatel)
15.7.2009, 12.16
Ale notak, sou tu děti pod 12.
|
|
|
RockFire (moderátor)
15.7.2009, 14.38
No a? Já na tom nevidím nic špatnýho, spíš vtipnýho |
|
Miska007 (uživatel)
16.7.2009, 12.46
Ano na tom není nic špatnýho |
|
Neo (administrátor)
16.7.2009, 20.15
Miska007: Upřesni, na čem není nic špatnýho? |
|
|
tomas.oxi (VIP)
16.7.2009, 22.18
Samozřejmě myslela na tom vysvětlování |
|
|
NaTioNS113 (administrátor)
17.7.2009, 7.05
Rofl tak tohle je moc A nejlepší: <a>ale ja nemuzu koukat na nahou zenskou <b>Tak koukej na chlapa... Nechceš mi dát na něho kontakt? |
|
Thend (uživatel)
17.7.2009, 11.44
Ne,to ne |
|
Miska007 (uživatel)
17.7.2009, 15.10
Na ničem není nic špatnýho |
|
LeeRasS (uživatel)
17.7.2009, 15.24
Vocože 90% lidí v tomhle topicu má s tím zkušenost. (asi málo lidí to neskusilo)
|
|
Mikey (globální správce chatu)
17.7.2009, 16.08
Loool četl sme to celé i když se mi nechtělo, ale nelituju toho. |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server