Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Co Váš avatar představuje?

Markís (moderátor) 13.7.2009, 10.29
    Myslím, že je z názvu tématu jasné, o čem se zde budeme bavit, takže:
    Co Váš avatar představuje, popř. jak jste k němu přišli?
    Kvůli lepší přehlednosti by bylo milé přihodit sem obrázek stávajícího avataru, aby v tom později nebyl guláš.

Můj avatar představuje moji náklonnost k prohlížeči Opera (nečekaně). Operu používám dlouho a nikdy mě nezklamala, takže jsem se rozhodl dát si její logo jako avatar. Když jsem našel správný obrázek, tak nějak jsem ho zmenšil, aby se mi sem vešel.

hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 13.7.2009, 10.39
    Ooo co vám nato říct, DnB je khůůl <!AcidComix!>
    J.u.r.a.m.r.a.z (uživatel) 13.7.2009, 11.34
    co by ten můj mohl představovat :lol:
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 13.7.2009, 13.30
    Planet Expres, naši doručovatelé sou nahraditelní, vaše zásilka ne.
    Obrázek
    Samozřejmě je to z Futuramy.
    tomas.oxi (VIP) 13.7.2009, 14.04
    No tak mám rád anime/mangu tak jsem si vygooglil tenhle avatar..mám ho celkem dlouho a sem spokojenej :-D
    http://diskuse.komunita.eu/img/avatary/3_1230765952.jpg
    RockFire (moderátor) 13.7.2009, 22.22
    Hmm, tak já zbožňuju rytíře a středověk. Míval jsem takový žlutohnědý avatar s rytířema, pak jsme s Futuredesignem dělali nějaký design, který pak nevyšel a já použil rytíře z loga, malinko si s tím vyhrál a hotovo :-)
    hlavní fotka
    Robo0000100 (uživatel) 14.7.2009, 21.56
    Já hraju hry od @rtix@ (nemužu dat normalni nazev ,byla by to reklama) takže mám avatar jeho :-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 24.7.2009, 16.34
    Já si vždycky udělám nějakou blbost na pozadí s mým nickem a tím to hasne. :)
    NaTioNS113 (administrátor) 24.7.2009, 16.35
    Můj avatar představuje miminko, a hlavně můj druhý nick "PLeNKa" ;-):peace:Obrázek
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 20.10.2009, 11.51
    Na mojem avataru se mi líbí ten panáček, proto ho tedy používám vžádném případě to není něco s tím, že bych taky hulil :-D
    http://diskuse.komunita.eu/img/avatary/7_1230814865.jpg

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server