Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Zdají se vám sny?

Strana: 1 2 3 4 5

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 9.7.2009, 11.09
    Já nwm proč, ale dlouho už se mi nic nezdálo jak je to u vás?:D Popřípadě co se vám zdálo naposledy?
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 10.7.2009, 1.05
    Sny se zdají vždycky, každičkou noc, jen si jich moc nepamatuješ. Spíš bych téma pojmenoval "Pamatujete si některé sny?". :)
    Jinak u mě poslední dobou vůbec žádná vzpomínka.
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 10.7.2009, 1.10
    Občas si nějaký sen pamatuji, ae to jsou takové psycho sny.. jinak, pamatujete si třeba nějaké sny z dětství? já si pamatuji z dětství 1 a ten znám do detailu
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 10.7.2009, 18.02
    No v dětství sem měl dost živé sny, jen si teď žádný nevybavuji. :-)
    Tak nám ho kdyžtak řekni ciby:P
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 10.7.2009, 18.44
    No, zdálo se mi to celkem často a byl to tak silně živý sen, že chvilkama jsem si myslel, že je to snad skutečnost. Rozepisovat se mi to nece xD Ae poslední dobou se mi zdají fakt divné sny, třeba včera/dneska se mi zdálo, že soused lezl po hasičském žebříku na barák, ten žebřík se v polovině zlomil a on spadl.. a je to tak živé, že v tu chvíli myslím i na to, co mám dělat, jestli volat o pomoc nebo rychlou.. psycho :-|
    tomas.oxi (VIP) 10.7.2009, 18.57
    Zavolej pohřebáky :)
    Narayen (uživatel) 10.7.2009, 19.45
    Krutej sen byl okolo 5 let.. Když jsem měl noční můru, že mě chtějí zabít pokémoni. :/
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 10.7.2009, 21.43
    Mně se zdálo,že jsem šel na záchod a čůral jsem,a ono se tak opravdu stalo.:-D
    tomas.oxi (VIP) 10.7.2009, 21.45
    Jenže jsi čůral do postele místo do záchoda co?:-D
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 10.7.2009, 21.51
    To není prdel xD Já jednou spal u babky a nachcal ji ve spánku do botníku a to bez prdele ;-)
    Fabos (uživatel) 10.7.2009, 22.26
    To se mi taky stalo .. zdálo se mi, že chčiju v klidu v lese na pařízek a ráno ejhle :lol:
    Markís (moderátor) 11.7.2009, 14.22
    Mně se zdají, nevím proč jen nějaké nesmysly.
    tomas.oxi (VIP) 11.7.2009, 15.10
    Sny jsou skoro vždy nesmyslné...Nepamatuju si žádný normální...
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 11.7.2009, 15.25
    Kdysi sem byl náměsičný a chtělo s emi na záchod já o tom nevěděl říkala mi to mamka, tak sem chtěl chcát do špajzky xD ale mamka mně vyhnal a tak sme jí prý naháněl po bytě . :-D Škoda, že mně nikdo při tom nenatočil, byly i horší věci i lepší xD co sme dělal v náměsíčnosti. :-D
    D!ereS (uživatel) 11.7.2009, 15.59
    Když už je tu řeč o těch snech..... stalo se vám někdy že ste si ve snu uvědomili, že je to jen sen a mohli tam nečo ovlivnit?

Strana: 1 2 3 4 5

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server