Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Prazky

Strana: 1 2 3 4

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 8.7.2009, 22.22
    Tak jak prožíváte prazky?
    U mně zatím zewl bo celé město je skoro zewlácké. Musím počkat do 15. pak to bude pohoda. :-D Jinak už ste někde byly nebo vás teprve vše čeká?
    tomas.oxi (VIP) 8.7.2009, 22.27
    No já zevlim u kompu, protože tady v sockově nikdo nechodí ven :-D..jinak někam do zahraničí pojedu..ale nvm kam zatim :)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 8.7.2009, 22.28
    Hej tak jak vidím tak to tak je všude asi že všude jsou zewláci a když ne tak zhulenci atd..3-(
    tomas.oxi (VIP) 8.7.2009, 22.29
    Co je špatnýho na zhulencích?:-D Si taky zhulda podle avataru :-D
    nemá obrázek
    zidbure (uživatel) 8.7.2009, 22.55
    Já jsem but doma nebo venku jinak tet ještě nejedu nikde mimo Česku Republiku:D Ale myslím že pojedu do Italie......:-)
    tomas.oxi (VIP) 8.7.2009, 22.56
    Tak mysli s tvrdym Y....
    nemá obrázek
    zidbure (uživatel) 8.7.2009, 22.58
    Jj sryy jsem se překlep od slova myslitxD
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 8.7.2009, 23.00
    Zatím v pohodě,vydělávám a relaxuju...jen se mi zdá,že ten čas nějak rychle uběhnul zatím.
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 9.7.2009, 11.02
    tomas.oxi: Tak jo někteří zhulenci jsou v poho a není s něma nuda s pár se sněma bavím, ale ty co neznám nesnáším jak jdeš někam a onina tebe čumí jako na celebritu. :-D
    Markís (moderátor) 9.7.2009, 11.21
    Bulharsko, Primorsko.
    Fabos (uživatel) 9.7.2009, 22.56
    Valím buď vpráci nebo jsem venku s mladou .. to asi většinu času a povečerech hraju :-P
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 9.7.2009, 23.40
    Brigáda, až sklidím něco zeleného, tak začnou pravé prázky xD
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 10.7.2009, 1.01
    Zatím nic moc, chodíme ven s teď už "bývalýma" spolužákama, bude nějakej ten sraz budoucí třídy na SŠ, dovolená asi letos nic moc. :)
    nemá obrázek
    Diexx (uživatel) 10.7.2009, 7.10
    Zatím mám prázniny super 26.6 kdy končila škola (nám v Hradci) tak sem odjížděl na dovvolenou a předtím 3 tejdy doma ... Dololevá v Egyptě super ... až na to že sem měl půlku dovolený "faraona" a píchali do mě iněkce z 12 dní 5... jINAK SUPER!
    hlavní fotka
    MiruschkA (uživatel) 5.8.2009, 16.07
    Na to, že jsou prázdniny, tk nejvíc nuda :-/
    Btw.. Někdo z Krnova, kdo by šel ven...? :-x

Strana: 1 2 3 4

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server