Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Jste rádi ve městě, v němž žijete?

Strana: 1 2 3 4

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 8.7.2009, 22.18
    Co žijete ve vašem městě rádi, nebo by ste se zablili a odjeli někam hodně daleko?

U nás to bylo v poho vždycky, ale teď ej to město na dvě věci. Radši byhc šel někdo do jiného města nebo na venkov.
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 8.7.2009, 22.45
    Moc ne,citím se tu cizí.Jsem tu teprve tři roky a už sem si našel nespočetně hodně nepřátel.:-|Když přijedeš do nějaký nový krajiny tak si asi užíváš týden dva slávu,všude se o tobě mluví ale po čase se to obrátí proti tobě a bude ti z toho špatně.;-)

Já mám do teď na mobilu SMS zprávu od jedný holky jestli nejdu ven a když už zjistila jakej sem,tak se na mně vyprdla takže to chodí tak.:-)
    Markís (moderátor) 9.7.2009, 11.24
    Ani ne, libi se mi tam, je tam klid ...
    Perfektni misto.
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 9.7.2009, 23.46
    Ne, nejsem a doufám, že hned jak bude možnost, tak bye bye Krnove :-| Respektivě - nemám rád žádné město v České Republice, protože celá ČR je na *ehm ehm*
    tomas.oxi (VIP) 10.7.2009, 0.03
    CiBy by rád do Holandska co?:DxDxD
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 10.7.2009, 0.55
    Jsem 100% spokojen. 4500 obyvatel, akorát, je tu, co potřebujete z kulturního vyžití, ale je tu hlavně "kam jít ven" - je tu i příroda kolem, les, a tak. :)
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 10.7.2009, 18.05
    Pajah: To ti věřím, že tam musíš být rád. Někde na Moravě bych byl taky rád. Třeba v Moravském Písku, nebo Dalečíně atd..
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 10.7.2009, 18.39

tomas.oxi napsal/a: CiBy by rád do Holandska co?:DxDxD

Na výlet s kámošema možná, bydlet to ne.. Ale rád bych žil třeba v Anglii a nebo třeba v Emerice xD (Californie, Canada)
    nemá obrázek
    Belatrix (uživatel) 11.7.2009, 15.21
    cibyšek by rad za nami na vesnici aby si uzil trochu tech buranskych kaleb :D
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 11.7.2009, 19.22
    Tak to si piš... Na vesnici bych se odstěhoval hned.
    Fabos (uživatel) 11.7.2009, 20.57
    PojĎ lamo .. Ten barák v Zátoru prodáváme .. xD .. a že si to ty, je tvůj za 3 mega :lol:
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 12.7.2009, 15.28
    Sem spokojenej, že žiju na vesnici, protože jakmile sem ve městě, tak se mi dělá špatně z toho, jakej je tam bordel, nechci bejt rasista, ale někdy nejvíc kolem romských (spolu)občanů. Ani vyvětrat voknem bych si ve městě nemoh jakej by mi šel dovnitř smrad z tramvaje. Proč sou český města tak špinavý, když vidím na discovery a jinejch kanálech třeba San Francisco, Las Vegáč.. takový Skoro čistý města.
    Markís (moderátor) 12.7.2009, 16.49
    ... Protože tam ukazují jen ty hezké části města? :D
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 12.7.2009, 17.11
    Jireky: No to si nemyslím, přeci jen.. ekonomicky / vyspělou zemí jsme 34. takže se není čemu divit ;-)
    tomas.oxi (VIP) 12.7.2009, 18.43
    Jsem rád kde žiju...nic mi tu na vesnici nechybí :)

Strana: 1 2 3 4

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server