Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Hlášky vašich učitelů

Strana: 1 2 3 4 5 6

RockFire (moderátor) 7.2.2010, 19.13
    „Mayere, ještě jednou přijdeš pozdě a budeš tady za trest lízat jed na krysy“ :-)
    Markís (moderátor) 20.10.2010, 20.59
    A pokud jste ze zadání písemky něco nepochopili ... Tak jste se nad tím dost nezamysleli.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 25.10.2010, 10.47
    !Viděl jsem hada blít, koňa chcat a cigána pracovat, ale tohle? To jsem ještě neviděl!"
    hlavní fotka
    TrueReiser^^ (uživatel) 21.11.2010, 15.48
    Týden před hlavníma prázdninama: "Jestli si myslíte, že nemůžete dostat test, tak se šeredně mýlíte.
    nemá obrázek
    Yamall (uživatel) 5.12.2010, 13.42
    Náš bývalý učitel na češtinu a dějepis vždycky:
    Vždyť vy to máte v malíku, viďte? Akorát nevíte v kterém :D
    Nebo někoho vždy zkoušel a zkoušený evidentně nevěděl, tak učitel odpověděl za něj a řekl mu: To si přesně chtěl říct viď? :D
    A taky mě dostávalo, on už byl důchodový a byl u nás jen na výpomoci, ale hrozně koukal holkám do výstřihu, dával co chyba to stupeň dolu a jedna holka co má tak pětky (kozy), ale má i pětky (známky) tak dostávala za tři chyby trojku a ostatní vždycky čtyřku... A také holky (ne zrovna z naší třídy) dělali, že si dali hodně dolů výstřih a šli za ním do kabinetu, aby se dneska nepsalo... A většinou se nepsalo :D A když měla nějaká holka zrovna velký výstřih tak ji furt vyvolával :D

Strana: 1 2 3 4 5 6

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server