|
Mikey (globální správce chatu)
1.1.2009, 14.52
Tak co jaké nejlepší hlášky měli vaší učiteléU nás: • Místo buď ticho tak : Buď čicho. ( učitelka byla s ukrajiny, takže celkem se to dá pochopit ) • Ty trotle: skoro pořád. atd.. však Chingy může vyprávět, jak v hodině vždy řezba. A Patrik sice nechodí snáma do třídy, ale chodí též na samou školu, takže taky může vyprávět Nejlepší hláška taky byla v Gymplu,a le to říkal žák prý čeština je zbytečná stejně s evšude bude mluvit Anglicky a čeština už bude v háji.. |
|
Thend (uživatel)
1.1.2009, 14.55
Já sa tu rozlijem ako kolomáž,já tu vybuchňem ako atomová bomba!
Tohle bylo při hodině Dějepisu,holt,učitel měl na nás nervy protože sme všichni zbabrali písemku. |
|
1.1.2009, 14.56
Njn učitele dějepisu jsou nejlepší mají nejlepší hlášky . |
|
Thend (uživatel)
1.1.2009, 15.00
Hm,jenže na Slovensku je i NV (Náboženská Výchova) tam se učíš o Bohu a tak...no a jednou se nám stalo,když si svata sestra (ta co nás učí) chtěla jít sednout tak jí spolužák potáhnul židli k sobě dozadu a ona spadla a nabyla si hlavu o lavici co byla v zadu,ještě se nespadla na roh,jinak by tohle bylo kruté.
|
|
|
Markís (moderátor)
1.1.2009, 15.08
Učitelka dějepisu: "60 vám nebylo, v Rusku jste taky nebyli, tak mě nemáte co poučovat" Opravdu, 60 milionů let nám nebylo. Je to taková fosílie |
|
Saly (uživatel)
2.1.2009, 12.14
Můj komš dostal zápis do třídnice:
Nafukuje prezervativ při hodině |
|
|
Markís (moderátor)
2.1.2009, 12.16
Kdysi na ZŠ. Spolužačka ulyšela sbíječku před školou, zvedla se, a šla se podívat k oknu. Učitelovi vyletěly žíly na krku, zrudnul a třísknul plochou dlaní do její lavice se slovy "ZVĚDAVÁ TETKO!!!"
|
|
Saly (uživatel)
2.1.2009, 12.18
To kámoš (takový dmnt) v první třídě přes celo třídu: Někomu spadla lžička. A učitelka: Ne asi vrtulník |
|
2.1.2009, 12.45
To kámoš takovéj borec, on třeba v Němčině s ezvedne chodí si po třídě, a kyž je učitelka otočená skáče parkour přes lavice atd.. a pak zas chodí jde za tabuli a dělá, že tam něco píše a učitelka když se třeba zeptá co tam dělá, tak se vždy zohne a íká, že hledá bordel, aby ho mohl neškodnit a vyhodit do koše. |
|
Saly (uživatel)
2.1.2009, 12.47
Taky sme měli ve třídě takovýho krále..
|
|
2.1.2009, 12.50
Tjn, aspoň se někdy i do té školy sem tam těšíš. |
|
Saly (uživatel)
2.1.2009, 12.52
Já na přestavky. Nejlepší to bylo v Gymplu |
|
|
tomas.oxi (VIP)
2.1.2009, 13.23
My když o hodině chceme jít na WC tak zeměpisářka řekne ,že mužu jít až mi to poteče ušima |
|
Saly (uživatel)
2.1.2009, 13.45
Nám řikaj ať se pochčijeme.... |
|
|
tomas.oxi (VIP)
2.1.2009, 13.49
LoL..to jsou učitelé teda |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server