Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Hlášky vašich učitelů

Strana: 1 2 3 4 5 6

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 14.52
    Tak co jaké nejlepší hlášky měli vaší učitelé:-D
    U nás:
    • Místo buď ticho tak : Buď čicho. ( učitelka byla s ukrajiny, takže celkem se to dá pochopit )
    • Ty trotle: skoro pořád.
    atd.. však Chingy může vyprávět, jak v hodině vždy řezba. xD
    A Patrik sice nechodí snáma do třídy, ale chodí též na samou školu, takže taky může vyprávět xD

Nejlepší hláška taky byla v Gymplu,a le to říkal žák prý čeština je zbytečná stejně s evšude bude mluvit Anglicky a čeština už bude v háji.. xD
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.1.2009, 14.55
    Já sa tu rozlijem ako kolomáž,já tu vybuchňem ako atomová bomba!

Tohle bylo při hodině Dějepisu,holt,učitel měl na nás nervy protože sme všichni zbabrali písemku.
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 14.56
    Njn učitele dějepisu jsou nejlepší mají nejlepší hlášky . :-D Dějepis mám rád pokud ovšem nepíšeme. :-D
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.1.2009, 15.00
    Hm,jenže na Slovensku je i NV (Náboženská Výchova) tam se učíš o Bohu a tak...no a jednou se nám stalo,když si svata sestra (ta co nás učí) chtěla jít sednout tak jí spolužák potáhnul židli k sobě dozadu a ona spadla a nabyla si hlavu o lavici co byla v zadu,ještě se nespadla na roh,jinak by tohle bylo kruté.
    Markís (moderátor) 1.1.2009, 15.08
    Učitelka dějepisu: "60 vám nebylo, v Rusku jste taky nebyli, tak mě nemáte co poučovat" Opravdu, 60 milionů let nám nebylo. Je to taková fosílie :lol:
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 2.1.2009, 12.14
    Můj komš dostal zápis do třídnice:

Nafukuje prezervativ při hodině :-D
    Markís (moderátor) 2.1.2009, 12.16
    Kdysi na ZŠ. Spolužačka ulyšela sbíječku před školou, zvedla se, a šla se podívat k oknu. Učitelovi vyletěly žíly na krku, zrudnul a třísknul plochou dlaní do její lavice se slovy "ZVĚDAVÁ TETKO!!!"
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 2.1.2009, 12.18
    To kámoš (takový dmnt) v první třídě přes celo třídu: Někomu spadla lžička. A učitelka: Ne asi vrtulník :-D Strašná halda...
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 2.1.2009, 12.45
    To kámoš takovéj borec, on třeba v Němčině s ezvedne chodí si po třídě, a kyž je učitelka otočená skáče parkour přes lavice atd.. a pak zas chodí jde za tabuli a dělá, že tam něco píše a učitelka když se třeba zeptá co tam dělá, tak se vždy zohne a íká, že hledá bordel, aby ho mohl neškodnit a vyhodit do koše. :-D Ale dělá i hafo větší sranda třeba učitelce i tykal např. Myslíš? když mu u něčeho poradila. :-D Je to taky šprt, ale sranda s ním. :-D
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 2.1.2009, 12.47
    Taky sme měli ve třídě takovýho krále..
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 2.1.2009, 12.50
    Tjn, aspoň se někdy i do té školy sem tam těšíš. :-D
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 2.1.2009, 12.52
    Já na přestavky. Nejlepší to bylo v Gymplu :-D Já se nejvíc tžěšim až pudu ze školy domů... :-D
    tomas.oxi (VIP) 2.1.2009, 13.23
    My když o hodině chceme jít na WC tak zeměpisářka řekne ,že mužu jít až mi to poteče ušima :)
    xD

hlavní fotka
    Saly (uživatel) 2.1.2009, 13.45
    Nám řikaj ať se pochčijeme.... :-D
    tomas.oxi (VIP) 2.1.2009, 13.49
    LoL..to jsou učitelé teda :)

Strana: 1 2 3 4 5 6

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server