|
|
Induras (uživatel)
5.7.2009, 17.10
Napadlo mě udělat postupku měli sme to na svém fóru tak pro ne tady.
Začnu 1 Pište až napíše někdo před vámi 2 příspěvky... Kdo to vyhraje bude mu snížen o něco warning,nebo něco víc.Ale jen jestly to Pajah povolí .. Mě jen tak napadlo Jo a vyhraje ten kdo tu bude mít nejvíce příspěvků.. |
|
|
tomas.oxi (VIP)
5.7.2009, 17.22
Jak to myslíš postupku? Jako, že teď bude 2?
|
|
|
Induras (uživatel)
5.7.2009, 19.40
Co jiného když tam je 1,jj teď bude 2 |
|
|
tomas.oxi (VIP)
5.7.2009, 19.52
Jsem myslel, že bude nějaký systém nebo tak |
|
|
Induras (uživatel)
5.7.2009, 20.01
Chtěl sem,ale snad to každého napadne..
3 |
|
Thend (uživatel)
5.7.2009, 20.06
Hm,tak já půjdu založit topic že mají všichni napsat abecedu od písmena a do písmena z.Ehm,má to nějaký využití kromě toho že budeme psát čísla od 1 do ležící osmičky? |
|
|
tomas.oxi (VIP)
5.7.2009, 20.08
Thend: Až zjistíš jako hodnoutu má ležatá 8 tak do toho můžem spamovat Jinak jaký využití? Spaming, spaming..téma na posthunting jak vyšitý.. |
|
|
Lugi (uživatel)
5.7.2009, 20.10
Co třeba z toho udělat takovou zábavu že by si měl mít cílové číslo např 30 a jak by jste dělaly postupky tak by se vám čísla sčítaly, pokud by si dosáhl konečného čísla 30 automaticky bys vyhrál, pokud by si toto číslo překročil automaticky by si prohrál, Pokud by si se k tomuto číslo přiblížil a nikdo neměl větší číslo než ty tak by si taky vyhrál. Byla by nějaká perioda např 14dní do kdy to musíš dosáhnout. A to číslo by bylo o dost větší třeba kolem 200 BTW: 4 |
|
Pajah (administrátor)
5.7.2009, 20.12
Slovní kopaná se dá, ale postupka? To fakt ne.
|
|
|
tomas.oxi (VIP)
5.7.2009, 20.12
Ech o dost lepší by bylo ty čísla sčítat, ale výherní číslo (číslo x) by si určil třeba Pajah..aby nevznikaly nějaký propočty, základání nových acc a tak |
|
|
Markís (moderátor)
7.7.2009, 12.03
Tak to me dostalo ... Za psani cisel snizovat warning *otaznik* To opravdu ne.
|
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server