Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Futurama

Strana: 1 2

Co na to říkáte?
    • Perfektní, jsem velký fanda57 % (4 hlasy)proužek
    • Občas se na to podívám14 % (1 hlas)proužek
    • Moc často to nesleduji14 % (1 hlas)proužek
    • Je to blbost14 % (1 hlas)proužek

Celkem 7 hlasů

Markís (moderátor) 1.7.2009, 9.28
    Sledujete někdo?
    Co říkáte na český překlad?
    U kterého dílu jste skončili?

Já se na to dívám v anglické verzi s českými titulky, docela mě to chytlo, tak jsem se dostal až k páté sérii.
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 1.7.2009, 9.35
    Český dabing je horší než anglický, ale časem si zvykneš, ale hodně mě štve, víc než dabing, že překladatel to hodně překládá podle svýho, třeba věta v prvním díle space pilot 3000: Welcome to the world of tomorow!
    přeložil a dal do scénáře: Výtej do světlých zítřků, což mi nesedlo.
    Jinak stahovat mě to už nebavý, a DVB-T u nás na Pardubicku nejede:evil: a digi tv, ten program je prej zdatrma a ti rumunský chlapíci jí tam nedaj, a hlavně že nemaj místo na intelsatu, tak proč tam je třeba animal planet 2krát ve stejný verzi?ale to je OT
    Markís (moderátor) 1.7.2009, 9.38
    Já jsem se na to zkoušel koukat s českým dabingem a po pár minutách jsem raději přepnul na anglický dabing s titulky. Česky se to nedá poslouchat.
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 1.7.2009, 9.54
    Mám zkouknutou komplet vše s AJdub, na ten českej se fakt nedalo dívat a nejvíc je mi tam líto hlasu u Bendera. :) Doma mám ale obě vereze jak AJ pro mě tak CZ pro sestry :D :D
    nemá obrázek
    Zahy (uživatel) 1.7.2009, 11.09
    pls odkaz..
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 1.7.2009, 11.49
    Zahy tohle není warez, jestli myslíš tohle.
    Tady něco najdeš
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 1.7.2009, 12.55
    LeeRasS: Aggrr ty jsi mě předběhl :D Jinak zahy tohle fakt není warez :) BTW: Právě jí uploaduju :D :D
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 1.7.2009, 13.06
    Lugi: odteď jsi jeden z nás, drž se radši v anonimitě kolego.:-D
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 1.7.2009, 13.47
    LeeRasS: jen aby sme si rozuměly jak to přesně myslíš? :D
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 1.7.2009, 16.59
    Odteď si uploader a už nikdy nemůžeš jít od toho pryč, protože tě to bude nutit dělat lidem radost a dál uploadovat.:-)
    Markís (moderátor) 5.11.2009, 14.14
    Prý bude nějaká nová série, nevíte o tom někdo něco? :-O
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 5.11.2009, 20.00
    Jo bude, 26 novejch dílů a prej to nebudou jen roztříhaný filmy jak slibovali, ale úplně fungl nově natočený. Myslím že ve druhý půlce příštího roku budou mít premiéru, ale na Foxu ne, zřejmě na Cartoon Network co sem slyšel.
    Markís (moderátor) 5.11.2009, 20.51
    Cartoon Network, na to jsem koukal, když jsem byl Bulharsku. Snad jediný kanál anglicky ... :lol:
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 5.11.2009, 20.54
    Na Cartoon Network koukám někdy, ale mám europe verzi, pojede to na americký takže my to neuvidíme.
    RemorseleSS (uživatel) 5.11.2009, 21.01
    Měli by bejt nový díly na Comedy Central. Někde v polovině 2010 myslim? :D Teď to nevim určitě no ;-)

EDIT: Jop, našel sem to:
    10. června 2009 společnost Comedy Central oznámila, že uzavřela dohodu na výrobu dalších 26 nových dílů seriálu, které se budou vysílat od poloviny roku 2010.

A já měl do dneška v PC úplně všechny díly co s CZ dabingem vyšli, ale už sem je smazal :-P Ani už nevim proč.

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server